Truhlářská 1518/27, Praha 1

Prodej vybaveného mezonetu 2kk, Praha 1 - Truhlářská


75 m2
2+kk
14 700 000 Kč


Představení nemovitosti

Prodej moderního mezonetového bytu 2kk(75m2) po rekonstrukci v 4. a 5.podlaží zrenovovaného činžovního domu s výtahem v mimořádné poloze Prahy 1, v centru v Truhlářské ulici v minutové vzdálenosti od OC Palladia. Vynikající občanská vybavenost v místě, dopravní obslužnost v minutové vzdálenosti - stanice metra nám. Republiky, zastávky tramvají v dosahu pěší chůze.

Dispozice mezonetu tvoří dvě podlaží - vstupní podlaží zahrnuje předsíň, otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní a posezením orientovaný do klidného vnitrobloku, v druhém podlaží bytu se nachází klidová zóna bytu s ložnicí a koupelna s vanou, chodbička a komora pro pračku a sušičku.

Kompletní vybavení zahrnuje vybavenu kuchyňskou linku spotřebiči SIEMENS, dřevěné podlahy, pračka, myčka, sušička, TV, vysokoryhlostní internet, úložné prostory - šatní skříně.

Atraktivní lokalita centra Prahy disponuje veškerými službami a výborným dopravním spojením. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu se nachází nepřeberné množství obchodů, obchodního centra Palladia, oblíbených trendy bister, kaváren a restaurací a v pěší vzdálenosti Staroměstské náměstí a nábřeží Vltavy.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v centru Prahy 1.

Poplatky 6000,-


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1420

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

75,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti