Korunní 2569/108, Praha 10

PRONAJATO Pronájem bytu 2kk s terasou, parkovací místo, sklep, Rezidence Korunní


62 m2
2+kk
22 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Pronájem moderního bytu 2+kk se sklepem, parkovacím místem v ceně nájmu, s orientací na východ a výhledem do klidného vnitrobloku, situovaného v 6.podlaží moderní luxusní Rezidence Korunní s 24 hodinovou recepcí na Královských Vinohradech. Rezidenční bytový projekt Korunní Dvůr je určen všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Dispozice prostorného bytu 2+kk zahrnuje vstupní chodbu, otevřený prostor obývací části s kompletně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, samostatný pokoj, prostorná koupelna s vanou, toaleta, sklep a parkovací místo.

Vybavení bytu zahrnuje plně zařízenou kuchyň v bílém designu (lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, odsavač par, sklo-keramická deska), pračka, exteriérové zatemnění a vnitřní žaluzie, vstupní bezpečnostní dveře.

Moderní bydlení v Rezidenci Korunní je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s 24 hodinovou recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra (A) Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren. Rezidenční projekt Korunní ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou, zatravněné plochy a zelení s lavičkami.

Poplatky 3950,- (včetně vytápění, zálohy na spotřebu teplé i studené vody, garáže, odpad) + energie na nájemce


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1631

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

62,5 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

6. z 7

Sklep:

6,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

D


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti