U průhonu 1624/1a, Praha 7

REZERVACE Pronájem 2kk, 61m2 s lodžií, garáží, U Průhonu, Praha 7


61 m2
2+kk
24 000 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

REZERVACE Pronájem světlého zařízeného bytu 2kk (51m2) s jižně orientovanou lodžií (10m2) a parkovacím místem v ceně. Šesté patro bytového rezidenčního projektu Vivus Argentinská s výtahem v atraktivní a vyhledávané čtvrti Pražských Holešovic. Oblíbená lokalita v širším centru metropole má svůj osobitý genius loci a je perfektně dostupná MHD, autem i na kole a nabízí příjemné městské bydlení se všemi službami v bezprostřední blízkosti.

Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na zasklenou lodžii, ložnice s vlastním vstupem na lodžii, koupelna s vanou a toaletou. Součástí pronájmu je také parkovací stání v podzemních garážích.

Byt je pronajímán kompletně vybavený. Kuchyňská linka (varná deska, el. trouba, digestoř, lednice, mrazák, myčka), sedací souprava, jídelní sestava, šatní skříň v ložnici, botník a skříně v chodbě, pračka v koupelně. Plovoucí podlahy, v koupelně a chodbě dlažba. Na oknech zatemňovací žaluzie.

Jedinečné bydlení ve vyhledávané a zároveň velmi klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností, s plnou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti Holešovické tržnice s vyhlášenými farmářskými trhy v Hale 22, s množstvím kaváren a restaurací, bohatým kulturním vyžitím Centru současného umění DOX, v La Fabrika či Jatka 78, s blízkostí Stromovky, přímým napojením na cyklostezky a možností procházek podél řeky Vltavy.

Dostupnost: Tram U Průhonu (4 min), Metro C Nádraží Holešovice 5 min
Poplatky: 3.360 Kč měsíčně (domovní služby, topení, voda), el. energie bude převedena na nájemce.
Energetická náročnost budovy: G - nebyla uvedena vlastníkem nemovitosti


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VER0131

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

61,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

7.

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti