Holečkova 3362/53, Praha 5

PRONAJATO - Pronájem světlého bytu 2+kk 50m2, balkón, Praha 5 Smíchov


50 m2
2+kk
22 000 Kč
PRONAJATO služby Kč 3083,-, internet O2 Kč 448,-, kauce Kč 20 000,-, elektřina se převádí na nájemce


Představení nemovitosti

PRONAJATO Pronájem krásného nového atypického bytu 2+kk (50m2) včetně odděleného spacího prostoru s balkónem je situovaný v 1. PP v jedné z nejžádanějších lokalit v Praze - Smíchov.

Byt se nachází v klidné lokalitě v okolí Petřínských sadů. V pěší dostupnosti od domu je tramvajová zastávka Bertramka. U vchodu do domu se nachází potraviny.

Interiér bytu tvoří světlý prostor obývacího pokoje s rozkládací pohovkou, pracovním stolem s židlí, vysouvacím jídelním stolem s židlemi, televize se stolkem. Kuchyň je plně vybavená elektrickou varnou deskou, digestoří, lednicí s mrazákem, mikrovlnou troubou a myčkou. Úložné prostory vedle kuchyňské linky slouží k úschově žehlicího prkna, sušáku na prádlo a žehličky, v druhé polovině této skříně je šatní prostor. Dále oddělená spací část s dvojpostelí a kvalitní matrací. Koupelnu tvoří sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a toaleta. Pračka s integrovanou sušičkou je situovaná před koupelnou. Vstupní chodba do bytu je tvořena štědrým úložným prostorem a schodištěm, který vede do obývacího interiéru bytu. V bytě je rekuperace.

Cena bytu zahrnuje měsíční nájemné Kč 22 000,-, dále měsíční poplatky za služby ve výši Kč 3083, -, internet od O2 Kč 448,-, elektřina se přepisuje na nájemce. Kauce Kč 22 000,-.

Energetická náročnost B.
Byt je připraven k nastěhování od 1/2/2024.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

KVO0012

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

50,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Klára Vorschneiderová


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti