Tlumačovská 2766/26a, Praha 5

Rezervace! Pronájem bytu 2+KK 60 m2, Praha Stodůlky, garážové stání a sklep


60 m2
2+kk
19 500 Kč
+ kompletní poplatky Kč 5458,-


Představení nemovitosti

Rezervace! Pronájem útulného bytu 2+KK (60m2) včetně garážového stání a zděného sklepa je situovaný v 6. NP v nové inspirativní lokalitě v Praze Stodůlky v rezidenční budově projektu Prague Towers s jedinečným výhledem na Prahu, novostavba z roku 2011.

Byt se nachází v klidné a bezpečné lokalitě. Před domem je autobusová zastávka Bašteckého a v pěší dostupnosti od domu je stanice metra Lužiny. V přízemí domu se nachází pekařství, kadeřnictví, pizzerie, obchod s potravinami. Vedle domu je dětské hřiště s posilovacími stroji. Kromě dostupnosti a plné občanské vybavenosti (Lidl, OC Lužiny, pošta, lékárna, restaurace apod.) v blízkém dosahu tato lokalita nabízí i možnost procházek do zelené přírody do Centrálního parku Stodůlky s rybníky (Stodůlecký a Nepomucký), které spojuje Prokopský potok.

Interiér bytu tvoří světlý prostor obývacího pokoje spolu s kuchyní a jídelnou, kuchyň je plně vybavená indukční deskou, digestoří, troubou, mikrovlnou troubou, myčkou na nádobí, lednicí s mrazákem, varnou konvicí. Obývací pokoj je vybaven gaučem a konferenčním stolkem. V oddělené ložnici se nachází dvojpostel, 2 skříně, komoda a noční stolek, dále prostorná koupelna s vanou, pračkou a toaletou, vstupní hala a komora.

Cena bytu zahrnuje měsíční nájemné 19 500,- Kč dle fotodokumentace.
Celkové měsíční poplatky za služby (3 808,- Kč) včetně zálohy elektřiny (1 100,- Kč) a poplatek za internet (550,- Kč) jsou ve výši 5 458,- Kč.
Kauce 19 500,- Kč.

Energetická náročnost G (energetická náročnost není známa).
Byt je připraven k okamžitému nastěhování.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

KVO0008

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

60,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

6. z 20

Sklep:

3,5 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Klára Vorschneiderová


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti