Jasmínová 2607/13, Praha 10

PRODÁNO. Prodej bytu 2+1 51m2


51 m2
2+1
5 850 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Prodej kompletně zrekonstruovaného bytu 2+1 se sklepem a balkonem s výhledem na údolí meandrů Botiče.

Byt se nachází v 1. patře panelového domu, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Dům je zateplen, má nová okna a vstupní dveře, nový výtah. Parkování před domem na modrých zónách.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, velmi vhodná pro rodinu s dětmi. Mateřská školka, základní škola, dětská hřiště, obchodní centrum VIVO Hostivař, kulturně obchodní centrum Cíl. V okolí se nachází vyhledávané sportoviště Hamr (golf, tenis, volejbal, badminton, restaurace). Výborná dopravní dostupnost autem na Průmyslovou, Jižní spojku i Bohdaleckou výpadovku na D1. Zastávka autobusu MHD (125, 183, 154 - směr Strašnická, Skalka, IKEM) je vzdálená 100m, zastávka tram (22, 26) vzdálená 500m. Blízkost Práčského zámku s rybníkem a meandry Botiče nabízí možnost vyžití v přírodě.

Byt se skládá ze dvou světlých pokojů, kuchyně, vstupní haly a koupelny s toaletou. Okna bytu jsou orientována na jihovýchod. V celém bytě je nová podlaha v dekoru dřeva, nová plastová okna s žaluziemi, sádrokartonové podhledy s osvětlením. Nová kuchyňská linka (plynová varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka), koupelna s prostorným sprchovým koutem.

K bytu náleží sklepní kóje a balkón, který je přístupný z chodby. Zároveň je možný pronájem velkých sklepních prostor v suterénu domu.

Energetická náročnost budovy: C Úsporná.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

OSK0029

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

51,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

panelová

Podlaží:

2. z 7

Sklep:

1,2 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti