Slezská 611/98, Praha 3

Prodej bytu 2+1 (53,95m2), sklep, Vinohrady - Slezská


54 m2
2+1
8 500 000 Kč
k jednání


Představení nemovitosti

Prodej bytu 2+1 54m2 kompletně orientovaného do tichého vnitrobloku se nachází v 5.podlaží klasického cihlového bytového domu v mimořádně atraktivní lokalitě na Vinohradech, ve Slezské ulici nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad, obchodního centra Flora s nástupní stanicí metra Flora a tramvajovými spoji v minutové vzdálenosti.

Praktickou dispozici tvoří samostatná kuchyň s oknem, 2 neprůchozí pokoje, vstupní chodba, koupelna s vanou a samostatná toaleta zvlášť. Sklep.

Interiér vyžaduje částečnou renovaci. Nová plastová okna, na podlahách původní dřevěné parkety, v kuchyni plovoucí podlaha. Topení je dálkové centrální.
Velmi nízké provozní náklady vzhledem k výnosům z podílů komerčně využívaných prostor domě.
Přibližně 17000 - 18 000 ročně. V domě atomový kryt!

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v Rezidenci Korunní Dvůr v atraktivní lokalitě Královských Vinohrad.

Atraktivní rezidenční lokalita pražských Vinohrad disponuje veškerými službami a výborným spojením MHD do centra metropole. Jen pár kroků od velmi klidné polohy bytu se nachází nepřeberné množství oblíbených trendy bister, kaváren a restaurací, populární tradiční bio trh na náměstí Jiřího z Poděbrad, velký výběr školek, škol, divadlo Na Vinohradech a v pěší vzdálenosti oblíbené Riegrovy sady.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1417

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

54,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 7

Sklep:

3,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti