U bažantnice 550/45, Praha 5

PRONAJATO Pronájem vily 11+1(674m2), pozemek 2276m2, Velká Chuchle


674 m2
9+2 a více
250 000 Kč
+ poplatky


Představení nemovitosti

PRONAJATO Nadčasová, nízkoenergetická (B), velkoryse pojatá, třípodlažní vila (z roku 2012) s bazénem, prosvětleným a vzdušným interiérem na slunném upraveném pozemku (2276m2) je součástí uzavřeného, rezidenčního komplexu luxusních vil v mimořádně klidné lokalitě v krásné komorní čtvrti se vzrostlou zelení zasazené do klidného, jedinečného místa obklopeného vzrostlou zelení, v blízkosti Radotínsko-Chuchelského háje a přírodní rezervace Homolka nabízí ničím nerušené výhledy do zahrady, přilehlé zeleně a panorama Prahy. Luxusně vybavená vila je vhodná i pro vícegenerační bydlení nebo pro velkou rodinu s chůvou.

Prosluněný interiér skýtá dvě podlaží a suterén, 10 ložnic s en-suite koupelnami i walk-in šatnu do hlavní ložnice, zajímavě řešenou kuchyni která má prosklenou posuvnou stěnu, otevřený a velkorysý koncept obývacího pokoje a jeho propojení se zahradní terasou s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy a následně přímý výstup do zahrady na letní, slunící se terasu s bazénem. Nechybí samozřejmě nezbytné technické a provozní zázemí včetně prádelny s výstupem do zahrady.

Při zařizování vily byl kladen velký důraz na nadčasovou eleganci a vysoký uživatelský komfort. Francouzská okna jsou dřevěná s izolačními skly, podlahy dřevěné a s velkoformátovou dlažbou. Podlahové topení v celém domě zajišťuje tepelné čerpadlo s vrty. Nechybí vrtaná studna či retenční nádrž na dešťovou vodu. K vybavení patří nábytek, fitness, venkovní vyhřívaný bazén, krb na dřevo, klimatizace v celém domě, kuchyně se spotřebiči (sporák plynový), připojení TV a wi-fi ve všech místnostech, systém automatické závlahy zahrady. Bezproblémové parkování poskytuje garáž pro cca pro 6 aut přístupná „suchou nohou“ a 4 venkovní stání. Zahradu lemují vzrostlé stromy.

Bydlení zpříjemňuje spousta okolní zeleně a mnoho možností procházek či cyklovýletů v přírodním parku Homolka a Chuchelský Háj. Jedinečná přírodní lokalita poskytuje klidné prostředí, soukromí a relaxační výhledy do zeleně. Z místa se dá rychle dostat do centra i na letiště, autobusovými spoji též k metru. Pohodlí zajišťuje blízkost občanské vybavenosti. Jsou zde mateřské školy, základní škola i gymnázium, sportovní centrum, potraviny.

Užitná plocha 674 m2 zastavěná plocha 480m2, pozemek 773 m2 (zahrada 1796m2 + 480m2 zastavěná plocha).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1737

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

674,0 m2

Budova:

cihlová

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti