Cedrová 1972, Hostivice

PRONAJATO Pronájem rohového řadového domu 4+kk (160m2) s garáží, bazénem a vzrostlou zahradou


160 m2
4+kk
35 000 Kč
přepis energií na nájemce


Představení nemovitosti

PRONAJATO Pronájem rohového řadového domku 4+kk s garáží, bazénem a nádhernou vzrostlou zahradou v Hostivici. Klidná lokalita jen pár kilometrů za Hlavním městem nabízí svým obyvatelům skvělé rodinné bydlení - veškerá občanská vybavenost v okolí (školka, školka, obchod, restaurace, pošta, sportoviště), velké množství outdoorových aktivit, zámek Hostivice, Hostivické rybníky, Tvrz Litovice, to vše v přímé blízkosti Prahy. Skvělá dopravní dostupnost zvyšuje atraktivitu celé lokality. Přímé napojení na D6 a Pražský okruh, OC 6 a letiště, vlakové spojení do centra Prahy, autobus na metro Zličín.

Dispozici domu tvoří otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na venkovní terasu, koupelna, technická místnost a vstupní chodba se schodištěm a garáž. V 1.podlaží se nachází klidová část domu - tři ložnice, koupelna s vanou a wc, šatna, balkón s výhledem na bazén.

Dům je částečně zateplený, plynové vytápění - v celém domě podlahové topení, v přízemí elektrické venkovní rolety, příprava na krb, možnost skladování v půdních prostorách.

Na komfortně udržované a vzrostlé zahradě je umístěný zastřešený bazén s venkovní posezením. Celé toto zázemí tvoří perfektní podmínky pro relaxaci v obklopení zeleně ve skvělé dostupnosti do centra Prahy.

Užitná plocha 160 m2, pozemek 386 m2.

Nájemné 35.000,- energie (8.500,-) přepis na nájemce. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize RK měsíční nájem + DPH.

Energetická náročnost budovy: G (nedodána majitelem)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

OSK0069

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

160,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti