Vozová 1567/8, Praha 2

PRODÁNO. Prodej mezonetového bytu 6+kk (237 m2), 4 ložnice s koupelnou, sauna a vířivka, Vozová 8, Praha 2


237 m2
6+kk
17 800 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Prodej exkluzivního, atypického, mezonetového bytu o rozloze 237 m2 dispozice 6+1 se čtyřmi koupelnami, vířivkou a saunou situovaného v Praze 2, v těsné blízkosti Riegrových sadů v secesním domě od architekta Josefa Fanty. V domě byl instalován výtah.

Prostorný světlý byt nabízí zajímavé řešení rekonstruovaného půdního prostoru na třech podlažích.
V prvním podlaží se nachází pokoj s koupelnou, s přípravou pro kuchyňskou linku, šatnou a prostor s recepcí a barovým pultem, ze kterého vede schodiště do druhého patra. V druhém podlaží se nachází společenská část bytu, velkorysý prostor obývacího pokoje má po celé své délce umístěna okna do zahrady vnitrobloku, v pokoji je krb. Na patře je veliký světlý kuchyňský kout a koupelna tvořena dvěma místnostmi, jednou s vířivkou a druhou se saunou, sprchovým koutem a toaletou. Dále se zde nachází ložnice s koupelnou. Ve třetím podlaží bytu je galerie nad celým obývacím pokojem a 2 pokoje s šatnou a koupelnou se sprchovým koutem.

Byt má atraktivní polohu v klidné části Vinohrad, v blízkosti centra Prahy s veškerou občanskou vybaveností a nádherným výhledem na Pražský hrad. Je situován pár kroků od Riegrových sadů, stanice metra a další MHD. Díky své dispozici a poloze je vhodný pro bydlení i podnikání.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

BBO0024

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

237,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 5

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti