Zlatokorunská 1023/14, Praha 4

REZERVACE - Byt 5+kk, 200m2, 2 balkony, zahrada, garáž, Praha 4-Libuš, ul. Zlatokorunská


200 m2
5+kk
16 990 000 Kč
včetně kompletního právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Byt 5+kk, s plochou 200 m2, dvěma balkony, třemi koupelnami, vlastní zahradou a garáží pro 2 automobily, postavený jako řadový rodinný dům v roce 2012, v klidné slepé ulici v Praze - Libuši. Pouhých 600 m od plánované stanice metra D.

Dům je třípodlažní, s praktickým řešením interiéru. Přízemí dominuje otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jídelní částí a přímým vstupem do východně orientované zahrady 64 m2, s terasou. Vedle zádvěří je umístěna pracovna a koupelna se sprchou a toaletou. Kuchyně zhotovená na míru je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči značky Whirlpool.

V podkroví domu se nacházejí tři ložnice, z nichž jedna disponuje en-suite koupelnou se sprchovým koutem. Dvě z ložnic mají také vlastní balkon. Hlavní koupelna je s vanou, sprchou i toaletou. V místnostech je dostatek úložných prostor. Chodbu v patře vyplňuje velká knihovna navazující na schodiště.

Dům je kompletně podsklepen. Suterén poskytuje technické zázemí, dílnu, prádelnu a garáž pro 2 automobily, s vjezdovými vraty na dálkové ovládání. Nový majitel si může v těchto prostorách vybudovat rovněž saunu. Z garáže vede další vchod do zahrady.

Na stavbu domu byly použity kvalitní materiály, které zaručují naprosté soukromí; dřevěná Euro okna s izolačními dvojskly, dřevěné třívrstvé plovoucí podlahy z dubu, velkoformátová keramická dlažba i obklady, vnitřní schodiště obložené masivním dřevem, s nerezovým zábradlím. Ve všech koupelnách je podlahové topení. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel značky Viessmann.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností. V okolí se nachází několik mateřských i základních škol, obchodní centrum Novodvorská Plaza, sportovní hala, tenisové i beachvolejbalové kurty. K relaxaci, procházkám a sportu vybízí také dendrologická stezka, nedaleký Kunratický les, Modřanská rokle či přírodní koupaliště Lhotka. Rychlá a pohodlná dopravní dostupnost na pražský okruh nebo dálnici D1; MHD zajišťuje několik autobusových linek a v roce 2022 sem bude prodloužena také tramvajová linka z Modřan. PENB-C.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0492

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

200,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1. z 3

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti