Polní 767, Mníšek pod Brdy

PRODÁNO Prodej RD dům 6+1 (464m2), pozemek (2613m2), koupací jezírko, garáž, Mníšek pod Brdy


464 m2
6+1
25 900 000 Kč
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO
Prodej samostatně stojící stavby rodinného domu 6kk (464m2 - dřevostavba z roku 2020) vytápěná tepelným čerpadlem, s bazénem BIODESIGN (30m2) se slanou vodou v překrásné přírodě v Mníšku pod Brdy na krásném, velkorysém pozemku (2613 m²) se vzrostlou zahradou a vrostlými stromy zajišťující naprostý pocit soukromí, klidu a intimity. Nemovitost je vkomponována do krásné přírodní scenérie tak, že se podařilo harmonicky spojit klid a soukromí, umocněné výhledem do krásné zahrady. Pro své krásné lesnaté okolí s kompletní infrastrukturou a pohodlnou dostupností do jihozápadní části Prahy, je Mníšek pod Brdy oblíbenou a vyhledávanou rezidenční adresou.

Atraktivní, dynamicky se rozvíjející město Mníšek pod Brdy disponuje kompletní občanskou vybaveností, snadnou dostupností a přímým napojením MHD na metro, včetně nově vybudovaného multifunkčního wellness centra s tenisovými kurty.

Dispozici domu tvoří vstupní podlaží a podkroví. Přízemí tvoří otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem do zimní zahrady i na venkovní terasu, dále pracovna, šatna, spíž, koupelna, technická místnost a vstupní chodba se vstupem do dvojgaráže. Nechybí zázemí pro hosty - společenská místnost s kuchyní, sprchou a toaletou zvlášť. V 1.podlaží umístěná odpočinková část domu - hlavní ložnice s walk-in šatnou, en-suite koupelnou a terasou, další 2 ložnice také s koupelnou a prostorná šatna.

Vybavení domu dřevohliníková okna s izolačními skly, finská krbová kamna NunnaUuni, hliníková zimní zahrada, vinylové podlahy podlahy v ložnicích a velkoformátová dlažba v přízemí, kuchyňské spotřebiče De Dietrich nebo Bosch, zabezpečovací systém, kouřová čidla, detektory úniku vody, inteligentní systém domácnosti iKobra umožňující ovládání na dálku podlahového vytápění (individuálně v každé místnosti), předokenních rolet, filtrace bazénu, závlahy zahrady i robotické sekačky na trávu. Vytápění pomocí tepelného čerpadla Mitsubishi Power Inventer. Dům má dvě studny, není připojený na městský vodovod a kanalizaci.

Na komfortně udržované a vzrostlé zahradě je umístěný italský venkovní bazén Biodesign (30m2) se slanou vodou a LED osvětlením, celoročně obyvatelná vybavená chata (40 m2) s letní venkovní kuchyní s posezením a parkovací přístřešek s kůlnou.

Tato výjimečná příležitost koupě uživatelsky komfortní a nadčasové nemovitosti, která tvoří svým prostorovým potenciálem, stavebním provedením i polohou ideální podmínky pro bydlení v přírodě s aktivním využitím volného času, v atraktivní lokalitě Prahy západ - Brd s ideálním spojením do centra metropole (dopravní spojení 10min chůze od vlakového nádraží se spojením na Hlavní nádraží, bus s přímým napojením na metro, autem po Strakonické cca 25min na Smíchov).
Kompletní občanská vybavenost mateřské školky, školy, obchody včetně supermarketů, lékařské služby, kavárny a restaurace.

Užitná plocha 464 m2, z toho 374 m2 interiér a 90 m2 terasa, zastavěná plocha 226 m2, zahrada 2 387 m2, pozemek 2 613 m2.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1537

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

464,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

dřevěná

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti