Steplingova 2285/6, Praha 4

Prodej nízkoenergetické vily 6kk (410m2), wellness, bazén, Praha 4


410 m2
5+kk
Na dotaz


Představení nemovitosti

Prodej novostavby (2020) nízkoenergetické (B), třípodlažní maximálně uživatelsky komfortní vily (železobetonového monolitu) 6kk (5kk +1kk) (410m2) s promyšleným designem a nadčasovou architekturou na prosluněném pozemku s krásnou udržovanou zahradou (952m2) u lesa, zajišťujícím mimořádný pocit soukromí a intimity v klidné rezidenční lokalitě v dokonalém soukromí a v blízkosti všeho potřebného.

Interiér plný denního světla zahrnuje tři podlaží, wellness, 5 koupelen, 3 samostatné toalety, 3 terasy, 2 šatny, 2 technické místnosti. 1. podlaží - samostatná bytová jednotka 1kk se sociálním zázemím a šatnou, wellness/fitness/herna/pánský klub, finská sauna s kombinací infra (finská kamna Harvia a infra zářiče Philips) se sprchovým koutem a kvalitním ochlazovacím dřevěným sudem, prostorná garáž pro 4 automobily, technická místnost pro zázemí domu. 2.podlaží velkoryse řešený otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelním prostorem, lemující po celém obvodě prosklená posuvná stěna s přímým vstupem na terasu, dále pracovna, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta. Walk-in šatna. 3.podlaží - dva jihozápadně orientované pokoje s koupelnou, ložnice s en-suite koupelnou, prostorovou vanou a terasou.

Nadstandartní špičkové vybavení včetně luxusního nábytku Hulsta Rolf Benz zahrnuje - tepelným čerpadlem vytápěný bazén 12,5 x 3,4m (technologie Aseko s úpravou vody kyslíkem), vířivka HotSpring Envoy, velkoformátová hliníková okna s izolačními trojskly, předokenní hliníkové žaluzie na dálkové ovládání, dubové podlahy, stěny zdobí designová stěrka, podlahové vytápění technologie Heatflow, luxusní kuchyňská linka v bílém designu zhotovená na míru se spotřebiči AEG (multifunkční parní troubu - konvektomat řady AEG), závěsná luxusní krbová kamna Focus Slim, velkoformátová dlažba v koupelnách a na toaletách v šedém designu, inteligentní domácnost - systém Loxone, centrální vysavač Husky, garážová vrata Lomax, zabezpečovací systém. Nadstandartní zateplení. Stavba je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku vlastní studna - vrt 30m s vysokokapacitním čerpadlem. Zahradní domek, dřevník. Komfortní parkování pro další 3 automobily na parkovacích místech před domem.

Na střeše domu je instalována FVE 8.6kWp technologie Solax, s bateriovým úložištěm 10kWh a 2x nabíječkou el. automobilů (1x venku, 1x v garáži).

Rezidenční bydlení zpříjemňuje spousta okolní zeleně s možností procházek a cyklovýletů a zajišťuje příjemné odclonění od městského ruchu. Zároveň je místo velmi dobře přístupné a vše potřebné je v krátké dojezdové vzdálenosti. Spojení s centrem je snadné díky autobusovým spojům (200m zastávka MHD od domu).

Užitná plocha 410m2, pozemek 952 m2.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1692

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

410,0 m2

Budova:

smíšená

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti