Riegrova 98, Roztoky

PRODÁNO. Jedinečná vila alpského klasicismu, 450 m2, pozemek 3670 m2, Roztoky, Praha-západ


450 m2
6+2
25 900 000 Kč
včetně právního servisu a provize RK


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Nabízíme vám k prodeji jedinečný skvost alpského klasicismu, vilu postavenou roku 1874 stavebním inženýrem Antonínem Rosenbergem, v Roztokách u Prahy. Vila stojí na rozlehlém pozemku 3.670 m2, s překrásnou vzrostlou zahradou parkové úpravy, s přírodním jezírkem, bazénem, 2 altány, zimní zahradou, venkovní zastřešenou kuchyní, vlastní studnou a garáží pro 3 automobily.

Samotná třípodlažní vila má užitnou plochu 305 m2, terasy a balkon mají 28 m2. Stavba prošla v minulosti částečnou rekonstrukcí (střecha, fasáda, okna a elektřina); zpracovaný je projekt na rekonstrukci celkovou a novému majiteli bude tento projekt poskytnut zdarma.

Aktuální dispozici vily tvoří: v polosuterénu byt 2+1 s vlastním vchodem, technická část. V prvním patře jsou umístěné 2 pokoje, koupelna, wc, terasa, další zastřešená terasa. Ve druhém patře jsou 2 pokoje, kuchyně, spíž, wc, balkon a vstup na půdu. Interiér vily je bez vybavení, k dispozici je funkční krb a historická dekorační kamna. V pokojích jsou zachované původní stropní štuky, na podlahách jsou originálni dřevěné parkety nebo dlažba, okna dřevěná špaletová, ve spodním patře okna plastová. Dům má dva topné okruhy, s dvěma plynovými kotli.

Roztoky jsou velmi žádanou lokalitou. V místě je veškerá občanská vybavenost. Kombinace přírody, Vltavy a rychlého spojení do Prahy je atraktivní pro rodinné bydlení i pro podnikání, z vily je možné vybudovat i reprezentativní sídlo společnosti. V bezprostřední blízkosti vily se nachází přírodní rezervace Tiché údolí. 5 minut chůze od vily se nachází zámek se středočeským muzeem a ateliérem věhlasné české malířky Zdenky Braunerové. Z nedaleké vlakové stanice se za 15 min dostanete na Masarykovo nádraží v centru Prahy.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0447

Stav objektu:

před rekonstrukcí

Užitná plocha:

450,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti