Olšanská 2898/4d, Praha 3

PRONAJMUTO Pronájem bytu 4kk, zimní zahrada, parkovací místo a sklep, Praha 3 Garden Tower


124 m2
4+kk
45 000 Kč


Představení nemovitosti

Moderní velkoryse prostorný, slunný byt 4+kk s dvěma zimními zahradami (123,7m2) s parkovacím místem a velkým sklepem k dlouhodobému pronájmu zahrnutý v ceně nájmu, umístěný v 13.podlaží domu v novostavbě bytového projektu Garden Tower s recepcí, ostrahou, restaurací a obchodem s potravinami v atraktivní části Prahy - na rozhraní Vinohrad a Žižkova se snadnou dostupností do centra Prahy. 8 minut tramvají od Václavského náměstí. Zastávka tramvají je přímo před domem. V docházkové vzdálenosti stanice metra A Želivského, Flora.

Nový bytový projekt se nachází v širším centru Prahy a díky kompletní občanské vybavenosti a výborné dopravní dostupnosti kamkoli po Praze, patří k nejatraktivnějším lokalitám pro bydlení s výtečnou dostupností do centra Prahy.

Dispozici bytu 4kk bytu tvoří velkorysý koncept obývací části s jídelním prostorem (50m2) a kuchyní s působivými prosklenými francouzskými okny a dvě zimní zahrady s posezením. Dále 3 ložnice, prostorná koupelna s vanou, závěsná toaleta. K dispozici velká šatna s vestavěným systémem zhotoveným na míru. Dostatek úložných prostor včetně prostorného sklepa.

K standardnímu vybavení patří kvalitní hliníková okna s tepelně izolačními trojskly, předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Kompletně vybavená kuchyňská linka v bílém designu s kombinaci se dřevem a se spotřebiči Electrolux - lednička s mrazákem, myčka, mikrovlnná truba, indukční varná deska, skříň na potraviny, podlahové topení v koupelně. Kombinovaná pračka se sušičkou AEG. Stropní osvětlení v celém bytě. Dřevěné plovoucí podlahy DUB Country. Rozvod datových kabelů do všech místností.

Dohled nad bezpečností a pořádkem je zajištěn nonstop recepcí s kamerovým systémem. Společné prostory jsou vybaveny nadstandardními výtahy, osvětlením s pohybovým čidlem či luxusní velkoformátovou dlažbou a obklady. Byt disponuje elektronickým zabezpečovacím zařízením s dotykovým ovladačem. Vjezdy, vstupy a společné prostory mají přístup na čip, v bytě je kouřové čidlo. Bezpečnostní vstupní dveře bytu zajištěny domovním zvonkem s kamerou.

Poplatky 7165,- + energie na nájemce


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1734

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

124,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

13.

Sklep:

8,5 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti