Křižíkova 703/97c, Praha 8

PRONAJATO! Pronájem bytu 4kk, 2 terasy, parkovací místo, sklep, Karlín - Křižíkova


125 m2
4+kk
48 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACE! Pronájem zcela nového, plně klimatizovaného bytu s parkovacím místem v ceně nájmu, dále se 2 koupelnami a 2 prostornými terasami orientovaní do klidného vnitrobloku, situovaný ve 4. patře novostavby rezidenčního projektu Karolina Plazza v žádané a atraktivní čtvrti Karlína v Praze 8 se spoustou restaurací, kaváren a trendy bister. Vyhledávaná lokalita s rychlým spojením do centra Prahy, plnou občanskou vybaveností a četnými administrativními a business centry v bezprostředním okolí, v minutové pěší vzdálenosti od stanice metra Křižíkova a zastávky tramvají.

Prostornou dispozici bytu 4kk tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s plně vybavenou kuchyní v bílém designu, spíží a přístupem na terasu, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (vana, bidet, toaleta) a druhou terasou, další dvě ložnice, samostatná koupelna (sprchový kout), další samostatná toaleta, prostorná vstupní chodba.

Vybavení nového bytu zahrnuje klimatizaci v celém bytě, laminátové podlahy, v koupelnách dlažba, šatní vestavěné skříně zhotovené na míru, předokenní a vnitřní žaluzie, osvětlení na dálkové ovládání s možností změny barvy, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, centrální vytápění. Cena nájmu zahrnuje parkovací místo v suterénu a sklep.

Záloha na společné služby a spotřebu energií se platí zvlášť.
Interiér 109 m2, terasa 16 m2


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1095

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

125,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

5. z 5

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti