Dudova, Praha 2

Obchodní prostor k pronájmu, 532 m2, v novostavbě Rezidence Churchill, Vinohrady, Praha 2


600 Kč za m2
Poplatky činí 30 Kč /m2 + DPH


Představení nemovitosti

Pronájem úplně nového obchodního prostoru o rozloze 532 m2 ve stavu „SHELL AND CORE“ se třemi vstupními dveřmi, dvěma garážovými stání, s více než 20m celoskleněnou fasádou orientovanou na ulici Italská, připravený pro komplexní větrání a klimatizaci, situovaný na úrovni ulice, v novostavbě s 57 byty na Vinohradech, která je součástí kanceláře třídy AAA Churchill, hned u náměstí Winstona Churchilla v ulici Dudova, Vinohrady, Praha 2.

Je vhodný pro širokou škálu použití (kromě přípravny potravin) např. obchodní prostor či kavárna, s možností rozdělení na dvě samostatné jednotky. Prostor může být dokončený dle individuálního návrhu klienta. Výška stropu 4200 mm. Vnější plocha je připravena pro firemní logo. Troje vstupní dveře: jedny z ulice Italská a dvoje vzadu, ideální pro dodávky.

Budova je součástí kanceláře třídy AAA Churchill, která zahrnuje 26.400 m2 kancelářských a 3.700m2 maloobchodních prostor. Nachází se hned u náměstí Winstona Churchilla, naproti Ekonomické univerzitě (VŠE) na ulici Italská a poskytuje vysokou viditelnost projíždějícímu provozu a chodců. Přímo vedle budovy je známá Rezidence Riegrovy Sady s přibližně 150 luxusními byty v uzavřeném komplexu na jedné straně, a kanceláře Deloitte na straně druhé.

V blízkosti je MHD - metro: Hlavní nádraží (5 min.), tramvaj: Viktoria Žižkov (4 min.), autobus: náměstí Winstona Churchilla (1 min). Snadný přístup autem na hlavní dálnice a centrum Prahy.

Parkovací místa k pronájmu v podzemní garáži budovy za 5.000 Kč/měs. + DPH.

Poplatky činí 30 Kč/m2/měs. + DPH (topení, voda, TZB).

K nastěhování hned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena majitelem).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

ANK0055

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

532,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


BcA. Ariadna Nikiforova

DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti