Rybná 678/9, Praha 1

PRODÁNO. Pronájem klimatizovaných kancelářských prostor v ulici Rybná


450 Kč za m2
Bez DPH; 18 EUR za m2


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Pronájem klimatizovaných kancelářských prostor (150,72m2) ve 2.NP v sedmi podlažní reprezentativní budově s recepcí a výtahem, v srdci Prahy. Kanceláře na prestižní adrese s excelentní dopravní dostupností se nachází v těsné blízkosti Náměstí Republiky. Výjimečná kombinace centra města a klidného prostředí Starého Města.

V minutové pěší vzdálenosti se nachází stanice metra Náměstí Republiky (trasa B), tramvajové zastávky Dlouhá třída a Náměstí Republiky včetně autobusové zastávky Dlouhá třída a Hradební. Vlakové nádraží Masarykovo nádraží je vzdálené 10 minut pěší chůze a letiště Václava Havla je vzdálené 25 minut jízdy autem. Široká nabídka služeb potřebných pro provoz firmy v blízkém okolí.

Vybavení a služby: Centrální recepce Kuchyňka Zasedací místnost výtahy Vstup na čipovey Klimatizace Otevíratelná okna Akustické podhledy s LED svítidly

Jedna z místností je zařízena jako zasedací místnost. Součástí prostor je kuchyňka (lednice, mrazák, myčka a místnost k uložení serverů s rozvaděčem. V prostorech funguje klimatizace. K dispozici je jedno parkovací stání – vjezd do garáží je přes výtah.

Nájemné 450 Kč/m2 nebo 18 EUR/m2, poplatky za služby včetně energií 121 Kč/m2 bez DPH. Parkovací stání 5000 Kč bez DPH


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1782

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

150,7 m2

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 7

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti