Korunní 2569/108, Praha 10

PRONAJATO Pronájem bytu 3+kk, terasa, parkovací místo (146m2) jako reprezenativní sídlo firmy, kanceláře, parkovací místo, terasa, Rezidenci Korunní


45 000 Kč za měsíc
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Pronájem reprezentativního, luxusního, kompletně vybaveného bytu 3+kk s parkovacím místem a s velkou terasou 76m2 jako reprezentativní sídlo společnosti, firmy, kanceláře, s orientací na západ a s neopakovatelnými výhledy, situovaného ve 4. patře luxusní novostavby Rezidence Korunní na Královských Vinohradech s 24hodinovou recepcí, výtahem a upraveným vnitroblokem. Rezidence Korunní je určena všem, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech, v lokalitě, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem. V dosahu veškeré občanské vybavenosti, stanice metra Flora v minutové docházkové vzdálenosti, stanice tramvají před domem.

Dispozici bytu 3kk tvoří otevřený prostor obývacího pokoje, kuchyní a jídelnou s přímým výstupem na terasu, dále dvě ložnice, šatna, prostorná koupelna, samostatná toaleta, vstupní chodba. Všechny pokoje mají přímý výstup na terasu.

K vysokému standardu kompletního vybavení patří kompletně vybavená kuchyňská linka v bílém lesklém designu včetně elektrospotřebičů MIELE, inteligentní systém ovládání domácnosti s možností řízení přes iPad, chlazení, dřevěné podlahy, vnitřní parapety, podlahy z masivního teakového dřeva, vlastní plynový kotel, velkoformátová dlažba a obklady, luxusní moderní kuchyně včetně elektrospotřebičů MIELE, italský koupelnový nábytek s rohovou vanou. Kuchyně v bílém designu se spotřebiči MIELE, vinotékou, impozantní skleněná stěna v jídelní části v temně modrém odstínu, designové osvětlení v celém bytě, alarm. Všechny pokoje mají přímý vstup na terasu.

Cena nájmu zahrnuje parkovací stání v podzemní garáži a prostorný sklep.

Luxusní bydlení v Rezidenci Korunní je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren. Rezidenční projekt Korunní ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou, zatravněné plochy a zelení s lavičkami.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0984

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

146,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

5. z 5

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti