Pod areálem 368/15, Praha 10

PRONAJATO Pronájem 4kk (140m2) v rodinném domě se zahradou jako sídlo společnosti Praha Štěrboholy


32 000 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

Pronájem prostorného, slunného bytu 4kk umístěného ve 2.podlaží rodinného domu s možností užívání upravené zahrady plné zeleně (700 m2), v klidné rezidenční čtvrti v Praze 10, Štěrboholy. Lokalita s veškerou občanskou vybaveností v blízké dostupnosti a dobré spojení do centra. Výborné spojení na dálnici na Mladou Boleslav, Liberec a Hradec Králové. V bezprostředním sousedství domu se nachází sportovní areály Hamr vč. tenisové a badmintonové haly, nedaleko je nová základní a mateřská škola.

Dispozice bytu 4kk zahrnuje samostatný přístup v přízemí domu se vstupní halou s vestavěnými skříněmi. Prvnímu patru dominuje otevřený prostorný klimatizované obývacího pokoje s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, 3 samostatné ložnice, koupelnu s vanou i sprchovým koutem a další samostatnou toaleta zvlášť. K dispozici krásná zahrada s terasou a zahradním nábytkem.

Vybavení zahrnuje: parkety, dlažba, vestavěné skříně, žaluzie, plynový kotel, pračka se sušičkou, myčka, mikrovlnná trouba, alarm, připojení UPC (v ceně). Poplatky 2500,- (komunální odpad, údržba zahrady), 1000,- záloha voda, energie na nájemce, druhé parkovací místo také k dispozici 1000,-

K dispozici od 15.1.2024


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1742

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

140,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti