K Bohnicím 776/1, Praha 7

Prodej impozantní vily Troja, pozemek 4791m2


1134 m2
9+1
Na dotaz
info o ceně v RK


Představení nemovitosti

Reprezentativní luxusně vybavená rezidence s jižní orientací na jedinečném pozemku o velikosti 4791m2 plné zeleně v prestižní rezidenční čtvrti Troja, v blízkosti Trojského zámku, pod vinicemi vinařství Salabka, botanické zahrady a kousek od ZOO. Nákladně a nadstandardně zařízená komfortní vila o celkové užitné ploše přes 1 000 m2, obklopená perfektně udržovanou zahradou, splňuje nejvyšší nároky na moderní bydlení pro náročnou klientelu v blízkosti centra.

Dominantou vily je reprezentativní otevřený prostor obývacího pokoje, jídelnou, zlaceným krbem a točitým mramorovým schodištěm vedoucím do obytné odpočinkové zóny. Ta je tvořena 5 ložnicemi s vlastními koupelnami, šatnami a vstupy na terasu s výhledy do zeleně. Dispozice přízemí dále skýtá 2 pokoje pro hosty s vlastním sociálním zařízením, pracovnu orientovanou do zeleně, vstupní halu, šatnu. Dům se pyšní impozantní wellnes zónou zahrnujícím velký členitý bazén s masážními tryskami, protiproudem, tureckou i finskou saunu, Jacuzzi a posilovnu. Přímý výstup na privátní terasu s letní sprchou a prostorem pro slunění. Zakázková luxusní kuchyně, špičkové sanitární zařízení kuchyně všemi kvalitními spotřebiči, jídelna, která je propojená s obývacím pokojem má přímý vstup na terasu s venkovním krbem a grilem. Další příslušenství tvoří krásná a prostorná zimní zahrada s posezením a vstupem po točitých schodech do bazénu nebo domácí kino ve společenské místnosti s barem a také přímým vstupem do bazénu.

Interiér zdobí dlažba a obklady z mramoru Bianco Carrara, podlahy z exotického dřeva a skleněné i kovové designové prvky. Nadstandardní vybavení zahrnuje klimatizaci, vzduchotechniku, tepelné čerpadlo. Dále prostorná garáž pro 2 automobily, dalších 5 míst na pozemku.

Pečlivě udržovaná zahrada o rozloze 4 791m2 dle architektonické studie zahradního architekta poskytuje mnoho romantických zákoutí, včetně umístění přírodního jezírka s lavičkou, dále okrasné keře, ovocné stromy a vzrostlé stromy. Ke zdejšímu poklidnému prostředí přispívá bezprostřední blízkost přírodního parku, botanické zahrady nebo Trojského zámku. Blízko je také do ZOO, Stromovky a k Vltavě. Cesta autem do centra trvá cca 10–15 minut, jízdu po Praze urychluje nedaleký vjezd do tunelového komplexu. V pěším dosahu je veškerá občanská vybavenost, mateřská a základní škola i gymnázium, pošta, potraviny či restaurace. V bezprostřední blízkosti vinařství Salabka, které je situováno v butikové vinici Prahy v kopcích městské části Trója. Restaurace Salabka patří mezi luxusní restaurace zařazené do průvodce Michelin.

Kupní cena zahrnuje veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1329

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

1 134,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti