Mníšek pod Brdy

REZERVACE Prodej RD 6+1 (330m2), pozemek 1658m2, Nová Ves pod Pleší - Včelník


330 m2
6+1
13 900 000 Kč
REZERVACE


Představení nemovitosti

REZERVACE Prodej rodinného, zděného domu 6+1 z roku 1999 na slunném a rozlehlém pozemku (1658m2) se vzrostlou zelení a s bazénem v mimořádně krásné krajině výjimečně čistého ovzduší, v okolí Mníšku pod Brdy, v dobré dopravní dostupnosti a občanské vybavenosti vytváří z této lokality ideální bydlení nejen pro rodiny s dětmi. Je tak vhodnou volbou pro všechny, kteří chtějí žít v čistém prostředí Brdských lesů a přitom jen pár kilometrů od hranic Prahy. 5 minut jízdy autem od Dobříše a 30 minut po rychlostní silnici R4 od centra Prahy.

Dispozice dvoupatrového domu je v přízemí tvořena otevřeným a prosluněným konceptem haly s krbem, jídelnou, obývacím pokojem a zimní zahradou s přímým vstupem na terasu s pergolou a následně do krásné udržované zahrady, dále prostorná kuchyně se skladem na potraviny, 1pokoj s flexibilním využitím(ložnice, pracovna, pokoj pro hosty, šatna), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. 1.patro zahrnuje tři velké ložnice, prostornou koupelnu s vanou, další koupelnu s oknem.

Na zahradě je k dispozici funkční zastřešený bazén s protiproudem, kamenný letní altán s posezením a krbem, zpevněné parkovací stání pro 2 automobily, prostorná garáž na dálkové ovládání. Na pozemku se nachází nádrž na dešťovou vodu s čerpadlem s možností využití k zalévání zahrady. Přístřešek pro uskladnění dřeva. Celý pozemek se vrostlými ovocnými stromy a keři je kompletně oplocený zděnou okrasnou stěnou a vjezd do domu umožňuje na zakázku zhotovená kovová brána na dálkové ovládání. Vytápění elektrickým kotlem. Dům je zateplený.

Vybavení zahrnuje podlahové vytápění v celé spodní části domu, dále v 1.podlaží v obou koupelnách a v hlavní ložnici. V přízemí domu jsou nové vinylové podlahy v dekoru dřeva. Kuchyňská linka Maxx v šedém designu se spotřebiči (multifukční elektrická trouba). Centrální vysavač. Předokenní žaluzie. K dispozici samostatně stojící zděný domek ze žulových kamenů, kde je umístěná finská sauna.

V obci Nová Ves pod Pleší je veškerá občanská vybavenost, kulturní dům s knihovnou, pošta, mateřská škola a základní škola. Nachází se zde také ordinace lékaře a dětské lékařky, obchody, restaurace, hasičská zbrojnice, hřiště a sokolovna.

Nejbližší okolí nabízí široké možnosti aktivní relaxace. Do okolních lesů, kde se dá houbařit a užívat si procházek ve výjimečně krásné přírodě, je to doslova co by kamenem dohodil. Sportovní vyžití nabízí i síť cyklostezek, která prochází přímo lokalitou. Malebnou krajinou se po nich na kole dostanete do nedalekého Mníšku pod Brdy.
Napojení na městskou kanalizaci a vodovod.

Klidná rezidenční lokalita několik minut jízdy od kompletní občanské vybavenosti v blízkého Mníšku pod Brdy, včetně školek, škol, polikliniky, sportovní haly, supermarketů aj.

Výborná autobusová dostupnost směrem na Mníšek pod Brdy a Prahu, která zajišťuje Pražská integrovaná doprava. Autobusová zastávka s dostupností do Prahy přímo před domem.

Automobilem 30 minut do centra Prahy.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1647

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

330,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti