Polská, Praha 2

Luxusní byt na Vinohradech na prodej


225 m2
5+1
Na dotaz


Představení nemovitosti

Mimořádná nabídka prodeje kompletně vybaveného luxusního bytu 5+1 (230 m2) se dvěma balkony na Královských Vinohradech v lukrativní klidné lokalitě s výhledem do Riegrových sadů. Byt se rozkládá na celém posledním čtvrtém podlaží secesního domu s krásnou architekturou.

Dispozici bytu tvoří velkorysý prostorný obývací pokoj se dvěma plynovými krby, 3 ložnice, 3 koupelny, pracovna. V bytě je také privátní sauna a luxusní jacuzzi. Koupelny s mramorovými obklady jsou vybaveny vířivou vanou, toaletami Geberit Mera Comfort. K nadstandardnímu vybavení patří také klimatizace, 7 full HD 3D televizorů, 7 hudebních zón, nová okna, centrální vysavač, zvukové izolace a dva trezory.

Celá domácnost má systém inteligentního ovládání přes telefon nebo přes přítomné iPady, s integrací 11 kamer, alarmu, bezpečnostních dveří s kamerovým systémem a vstupem přes biometrickou čtečku.

Prestižní a žádaná lokalita vyniká vynikající dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 4 minuty pěší chůzí k metru stanice Jiřího z Poděbrad) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od parku Grébovka, populárních Riegrových sadů i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0015

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

225,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 4

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Věra Pekárková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti