Na dračkách, Praha 6

Byt 4+kk (116,5 m2) se 2 terasami k pronájmu


116 m2
4+kk
75 000 Kč


Představení nemovitosti

Pronájem nadstandardního, reprezentativního bytu 4+kk (116,5 m2) se 2 terasami o celkové výměře 11,5 m2, situovaný ve 4. patře domu s výtahem v ulici Na Dračkách na Praze 6 - Střešovice, v projektu Maison Ořechovka s 24/7 ostrahou a soukromou zahradou. Rezidence vznikla pod vedením architektonického studia QARTA studio, za dohledu architektů Jiřího Řetáka a Davida Wittasska.

Půdorys této moderní bytové jednotky disponuje vzdušnou vstupní chodbou, prostorným obývacím pokojem s přímým vstupem na terasu, s jídelním prostorem a kuchyňským koutem, hlavní ložnicí s privátní terasou a vlastní koupelnou (se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem), 2 dětskými pokoji, samostatnou koupelnu (s vanou, sprchou a dvěma umyvadly), oddělenou toaletu a komorou/prádelnou. Další vybavení bytu zahrnuje kuchyňskou linku včetně lednice s mrazákem, sklokeramické varné desky, elektrické trouby, myčky; přípojka pro pračku a sušičku, velkoformátová dlažba a obklady, dřevěné podlahy, hliníková okna s izolačním trojsklem. bezfalcové vnitřní dveře, elektricky ovládané exteriérové žaluzie, vstup na čip, video telefon, kamerový systém ve společných prostorách domu. Součástí pronájmu jsou 2 parkovací stání a sklep. Za zvýšené nájemné možno zařídit.

Měsíční nájemné činí 75.000,- Kč/měsíc plus poplatky 9.367,- Kč/měsíc (domovní služby a služby za byt) + převod elektřiny na nájemce.

Realitní kancelář nemá k dispozici energetický štítek, proto uvádíme podle vyhlášky 78/2013 Sb. třídu energetické náročnosti budovy G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0020

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

116,5 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

4.

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Věra Pekárková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti