Odkolkova 1045/8, Praha 9

Mint Living Praha Vysočanský mlýn

Byt 2+kk (66,1 m2) k pronájmu Praha 9 Vysočany


66 m2
2+kk
28 900 Kč


Představení nemovitosti

NEPLATÍTE PROVIZI RK. Pronájem vybaveného, energeticky úsporného bytu 2+kk (66,1 m2) s rekuperací, s terasou i lodžií a zahradou (43,9 m2), s komorou a šatnou v Praze 9 Vysočanech.

Byt je kompletně vybavený kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči, a veškerým nábytkem, součástí je postel s kvalitní matrací, televizor a dostatek promyšlených úložných prostor, prostorná koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, pračka (v koupelně nebo předsíni). Na oknech jsou nainstalovány venkovní elektrické žaluzie. Rekuperace zajišťuje přísun čerstvého vzduchu a tepelný komfort (v zimě přitápí, v létě ochlazuje).

K dispozici je recepce, bezpečnostní ostraha v areálu a technická správa.

Nájem a měsíční poplatky jsou fixní. Elektřina a voda se účtuje dle skutečné spotřeby jednou ročně.

Lze pronajmout parkovací stání.

Na páteřní trasu cyklostezky vedoucí přes Vysočany z Horních Počernic do Libně, navazuje další cyklostezka, vltavská pravobřežní trasa – ta vás zavede do největšího pražského parku Stromovka, nabízející své atraktivní rozlehlé plochy k procházkám, sportovním aktivitám různého druhu, kocháním se nádherně upravenými záhony kvetoucích rostlin, či jen tak k odpočinku, relaxaci, nebo grilování s přáteli. V blízkosti Botanická zahrada.

V bezprostřední blízkosti je několik příjemných hospůdek, sportovišť a možností kulturního vyžití. Díky strategické poloze u metra B (Vysočanská) se jednoduše dostanete kamkoliv po Praze (vlak, tramvaje, autobusy doplňují možnosti metra), autem se jednoduše dostanete na Pražský okruh.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0027

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

66,1 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4.

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti