Lindleyova 2822/2, Praha 6

PRODÁNO. Prodej bytu 3kk (91,8m2), 2 terasy, parkovací místo, sklep, Dejvice - Podbaba


91 m2
3+kk
Na dotaz
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Prodej moderního, slunného bytu 3kk (91,8m2) s dvěma terasami (10,6m2), po kompletní renovaci v mimořádně atraktivní a žádané lokalitě Dejvic, ve 4.patře nízkoenergetické bytové rezidenci (B) Podbaba(2018) v Dejvicích s parkovacím místem a prostorným sklepem v kupní ceně. Oblíbený komplex Podbaba zasazený k Vltavskému nábřeží pod zalesněným svahem a funkcionalistickou vilovou čtvrtí Baba. Místo vyniká perfektní dostupností do centra, přilehlých parků a vynikající vybaveností v místě.

Dispozice bytu 3kk zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje, s jídelnou, kuchyní a přímým vstupem na terasu (3,9m2), dále dvě ložnice s výstupem na prostornou terasu (6,6m2), prostorná koupelna s vanou, samostatná toaleta zvlášť, vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi a botníkem. Vytápění je ústřední, k jednotce přísluší sklep přístupný od bytu výtahem. Parkovací stání v podzemích garážích v domě.

Vybavení zahrnuje kompletně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči zhotovená na míru v moderním minimalistickém designu, nová plastová okna s izolačními skly, dřevěné podlahy z masivu, ve vstupní hale koupelně a WC dlažba. Dostatek úložných prostor - zhotovené šatní skříně na míru ve vstupní hale.

Příjemná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti - v minutové pěší vzdálenosti hypermarket Kaufland, lékárna, drogerie Rossmann, Kik. V blízkosti velké množství obchodů, restaurací a trendy bister. Autobusové a tramvajové zastávky přímo před rezidencí. Metro A Dejvická je 2 zastávky tramvají nebo autobusem. Tramvaje 8 a 18 do centra Prahy kousek od domu, železniční zastávka Praha - Podbaba. V krátké pěší vzdálenosti jsou mateřské a základní školy i soukromá Scioškola, v okolí se rozkládá také univerzitní kampus. U blízkého Vítězného náměstí se konají pravidelné a oblíbené farmářské trhy.
V blízkosti je sportovní centrum, dětské hřiště nebo tenisové kurty, podél Vltavy vede cyklostezka do Stromovky.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klienty po nájemních bytech v této mimořádně atraktivní lokalitě Dejvic v dosahu centra, všech služeb a možností kulturního a sportovního vyžití.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1570

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

91,8 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti