Kudrnova 234/4, Praha 5

REZERVACEProdej bytu 3kk (93,1), terasa, parkovací místo, komora, Praha 5 Motol


93 m2
3+kk
9 850 000 Kč


Představení nemovitosti

REZERVACEProstorný, slunný byt 3+kk (93,1m2) se zasklenou terasou a výhledy do zeleně rezidenční zástavby ve 2.podlaží novostavby s výtahem. Klidná, rezidenční lokalita s výtečnou dopravní dostupností - na metro trasa „B“ Motol v minutové pěší vzdálenosti, s rychlým tramvajovým spojením ke stanici metra Anděl (10 min) a následně do centra, 15 min autem na letiště. Kompletní občanská vybavenost s možností sportovního vyžití v místě včetně několika sportovišť, školek, škol. Nedaleko přírodního parku Košíře - golfového klubu Motol, park Cibulku a přírodního koupaliště a oblíbené obory Hvězda a parku Ladronka, který nabízí nepřeberné množství sportovního vyžití. V dosahu pěší chůze nemocnice Na Homolce, Motol. Dobře dostupná je také Německá škola a Francouzské lyceum. Autobusová a tramvajová zastávka je vzdálena nedaleko budovy.

Dispozici bytu 3kk tvoří velkorysý prosluněný prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na terasu. Dětský pokoj, ložnice. Koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť. Vstupní chodba, komora.

Kompletně vybavená kuchyňská linka v bílém designu, laminátové podlahy v dekoru dřeva, dlažba v koupelně, na toaletě a ve vstupní chodbě, velká plastová okna, centrální vytápění, zasklená terasa, parkovací místo v suterénu domu, komora, výtah.

Zajímavá investiční příležitost vzhledem k poptávce nájemního bydlení od zdravotnického personálu z blízké fakultní nemocnice Motol, Homolka.

Parkovací místo v podzemních garážích 1.000.000,- Kč.

Energetická náročnost C


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1635

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

93,1 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

2.

Energetická náročnost:

C


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti