Vězeňská 913/8, Praha 1

PRODÁNO. PRONAJMUTOPronájem bytu kompletně vybaveného bytu 3+1, 98 m2 balkon, sklep, ulice Vězeňská, Praha 1


96 m2
3+1
40 000 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Reprezentativní, prostorný plně vybavený byt 3+1, 98 m2 s balkonem po kompletní rekonstrukci se zachovanými původními prvky s geniem loci orientovaným do klidného vnitrobloku k okamžitému nastěhování situovaný ve 4. podlaží kompletně zrekonstruovaného činžovního domu v samém centru historického Starého Města v těsné blízkosti Pařížské ul. a Staroměstského náměstí.

Dispozice bytu 3+1 nabízí vstupní halu, velkorysý obývací pokoj s výhledy na historické domy, samostatnou kuchyň s balkonem a jídelnou. Dále hlavní ložnice s prostornou šatnou, další ložnice s orientací do klidného vnitrobloku, koupelna, samostatná toaleta, vstupní chodba.

Kompletní vybavení zahrnuje kuchyňskou linku se všemi spotřebiči, indukční deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, vinotéka, jídelní stůl s posezením, kompletní vybavení obývacího pokoje, TV, nadmíru úložných prostor a skříní, Na podlahách jsou původní repasované parkety, v koupelnách obklady a dlažba včetně podlahového vytápění v koupelně a kuchyni. Topení a ohřev vody jsou zajištěny samostatným plynovým kotlem. Byt disponuje klimatizací.
K dispozici internet.

Cena nájmu zahrnuje veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci a sklep.

Prestižní adresa v srdci Starého města Prahy 1, v blízkosti Pařížské ulice a Staroměstského náměstí a mnoha luxusních obchodů, vyhledávaných kvalitních restaurací, trendy bister a barů, bohaté možnosti kulturního i společenského vyžití. Zároveň v těsné blízkosti významných historických památek a je zcela ojedinělou nabídkou v této lokalitě.

Atraktivní lokalita vyniká nejen veškerou občanskou vybaveností, ale i výbornou dopravní obslužností (jen pár minut chůze od zastávky tramvají a stanice metra Staroměstská).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0936

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

96,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Sklep:

7,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti