Milíčova 648/18, Praha 3

PRODÁNO. Prodej bytu 3+1 k rekonstrukci, Praha 3 - Žižkov


69 m2
3+1
6 900 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. Prodej bytu 3+1 (69,7m2) k rekonstrukci ve 2.NP činžovního domu z roku 1889, cca v 90.letech minulého století byla provedena nová fasádní omítka, nové rozvody vody a kanalizace, střecha je sedlová s taškovou krytinou. Dům se nachází v atraktivní lokalitě Žižkova, v Milíčově ulici s veškerou občanskou vybaveností v místě, v dosahu veškerých služeb i parků, pár minut MHD od centra.

Dispozici slunného bytu 3+1 tvoří kuchyň a 3 pokoje do vnitrobloku a vstupní chodba, koupelna, toaleta. Vnitřní omítky štukové, nová špaletová okna do hlavní ulice. Ocelové zárubně a vnitřní dveře nejsou osazené. Podlahy betonové s povrchovou úpravou parketami, laminátovou podlahou a keramickou dlažbou. V bytě je koupelna s vanou, umyvadlem a samostatné WC.

Zdrojem vytápění je plynový kotel s topnými tělesy a ohřev TUV je zajištěn plynovým kotlem.
K bytové jednotce náleží podíl na společných částech domu a pozemku.

Atraktivní poloha v těsné blízkosti Mahlerových sadů, v pěším dosahu Vítkova, nebo náměstí Jiřího z Poděbrad lemovaného útulnými kavárnami a bistry. Cesta do centra trvá tramvají z blízké zastávky cca 5 minut.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klienty po nájemních bytech v této atraktivní lokalitě Žižkova v dosahu centra, všech služeb a možností kulturního a sportovního vyžití.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1545

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

69,7 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti