28. pluku 128/12, Praha 10

REZERVACE - Byt 2+kk, 52 m2, dvě terasy 15 m2, klimatizace, 28. pluku, Praha 10


67 m2
2+kk
22 500 Kč
REZERVACE /+ služby 2.500 + elektřina 800 + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Nadstandardní byt 2+kk, o ploše 52 m2, s klimatizací a dvěma terasami 15 m2, v 6. podlaží Rezidence Císařského pluku, na pomezí Vinohrad a Vršovic. Rezidentům je zaručen vysoký komfort bydlení v podobě privátní posilovny v přízemí domu a zahrady s relaxační zónou ve vnitrobloku.

Dům i byt jsou po kompletní rekonstrukci. Dispozici bytu tvoří prostorná vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a oddělenou toaletou. Z každého pokoje je vstup na jednu z teras (7,6 m2 a 6,9 m2), s orientací na východ nebo na západ. Přes velkoformátová okna dopadá do interiéru spoustu světla, které v bytě dotváří velmi příjemnou atmosféru. Vzhledem k orientaci a tichu je byt vhodný i pro práci z domova.

Byt je částečně zařízený nábytkem (viz. foto). Další dovybavení, případně odvoz nábytku, je na dohodě s majitelem. Kuchyňská linka disponuje všemi spotřebiči - myčka, indukční varná deska, trouba, mikrovlnka, lednice, mrazák. V koupelně je pračka. Okna jsou osazena interiérovými žaluziemi. Podlahy jsou dřevené nebo dlažba. V bytě je klimatizace.

Lokalita starých Vršovic dýchá jedinečnou atmosférou a historií. Parky a vzrostlé stromy se střídají s původní historickou zástavbou. V okolí je ideální občanská vybavenost, několik restaurací, kaváren a malých obchůdků. Obchodní centrum Eden je jen 10 min chůze. Přímo před domem je zastávka autobusu "Na Míčánkách", 5 min na metro A "Želivského". Tramvajová zastávka "Čechovo náměstí" je v pěším dosahu 6 min. Parkování je možné v modré zóně, před domem.

Nabídka určena pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků. Kauce 30.000 Kč. K dispozici ihned.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0557

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

67,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

6. z 6

Energetická náročnost:

D


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti