Vyšehradská 1348/4, Praha 2

Luxusní apartmán 2kk 69 m2 Praha 2


69 m2
2+kk
27 000 Kč
plus poplatky za energie


Představení nemovitosti

Nabízíme dlouhodobý pronájem luxusního, kompletně zařízeného apartmánu o dispozici 2+kk 69 m2 v Praze 2 v moderním uzavřeném rezidenčním komplexu v klidné části Prahy nedaleko centra. Apartmán disponuje prostorným obývacím pokojem s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou, ložnicí, koupelnou se sprchovacím koutem, WC, komorou, terasou 7 m2 a chodbou. Je situován ve 3. patře a zařízen moderním nábytkem. Kvalitní dřevěné podlahy značky Merbau a podlahové topení.

Pohodlná křesla a praktická, jednoduše sklopná postel pro hosty, plus televize a satelit v obývacím pokoji. Wi-fi připojení k internetu. Plně vybavený kuchyňský kout:varná deska, elektrická trouba, myčka, lednice a mrazák. V ložnici postel o velikosti king size s komfortními anatomickými matracemi a šatními skříněmi. Pračka a samostatná sušička.
V komplexu denní recepce v pracovních dnech a 24 hod. pohotovostní telefonická linka. V areálu restaurace a supermarket. Vynikající kombinace klidné krásné lokality a dostupnosti do centra (1 min.). Cena pronájmu: 27.000 Kč,- měsíčně (včetně poplatků za služby, TV a internet), plus zálohy za energie: 2.200 Kč měsíčně. Možnost pronájmu garážového stání za příplatek 1.950,- Kč. K dispozici od 27.11. 2021. Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

DDO0283

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

69,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 6

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Diana Dobálová


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti