Jeremenkova 1188/81, Praha 4

PRODÁNO. Luxusní vybavený byt 2+1, 135 m2, Rezidence Swisshause terasa se zatravněnou plochou 62m2, parkovací místo


135 m2
2+1
39 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO. V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

PRONAJATO.
Pronájem luxusního , kompletně vybaveného byt 2+1 s terasou, parkovacím místem a zatravněnou plochou v 1. nadzemním podlaží moderní bytové rezidence Swisshause v atraktivní části Prahy, v Podolí pod Kavčími horami, která je zasazena do jedné z nejpříjemnějších pražských čtvrtí stávající klidné vilové zástavby, prostředí s velkým množstvím zeleně a docházkové vzdálenosti obchodních center, sportovních areálů a veřejné dopravy. Jen pár kroků od Žlutých lázní, plaveckého stadionu a přírodní památky Podolský profil.

Velkorysý otevřený prosklený prostor, kvalitní materiály a nadčasovost, to je charakteristika tohoto krásného bytu. Právě díky velkým proskleným plochám a výšce stropů působí byt okázalým a vzdušným prostorem.
Společenská zóna bytu je tvořena prostorově velkorysým, proskleným obývacím pokojem s designovou kuchyní v světlém odstínu, jídelním prostorem a vstupem na jihovýchodně orientovanou terasu s letním posezením s grilem a zatravněným povrchem s umělým zavlažováním. Privátní zóna zahrnuje ložnici s en-suite šatnou a koupelnou, samostatnou toaletou a bidetem, další samostatnou toaletu pro hosty. Zbytek dispozice zahrnuje vstupní halu s prostornými šatními skříněmi, samostatnou toaletu, technickou místnost na sušičku a pračku.

K vysokému standardu vybavení patří inteligentní systém ovládání domácnosti s možností řízení přes iPad, klimatizace, hliníková okna s bezpečnostním sklem se zvýšenou akustickou ochranou, dřevěné podlahy z masivu, vnitřní parapety z přírodního kamene, vlastní plynový kotel Wiesmann, velkoformátová dlažba a obklady, designová plnohodnotně vybavená kuchyně se všemi spotřebiči, designové osvětlení v sádrokartonových podhledech v celém bytě, podlahové vytápění, klimatizace, alarm. Celý byt je opatřen exteriérovými žaluziemi na dálkové ovládání.

Lokalita nabízí výbornou dostupnost do centra a kompletní občanskou vybavenost v rychlém dosahu. Nedaleko se nachází školky, školy, gymnázium, obchody, sportoviště.
Cena zahrnuje veškerý nábytek a vybavení vyobrazené na fotografiích, včetně garážového stání a sklepa.

Tichá a vyhledávaná rezidenční lokalita obklopená zelení, s kompletními službami na dosah ruky, nabízí nespočet příležitostí zejména sportovního, ale i společenského vyžití, stejně jako výbornou dopravní obslužnost a dostupnost do centra. Zastávky MHD se spojením 7 minut ke stanici metra se nachází přímo před domem. Výborná dopravní obslužnost díky nedalekému napojení na Jižní spojku.

PENB - G (nedodáno majitelem).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0295

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

135,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

1. z 5

Sklep:

7,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti