Křižíkova 53/52, Praha 8

PRODÁNO. Prodej bytu 5kk, terasa (66,9m2), lodžie, 2 parkovací místa, sklep, Křižíkova, Karlín


260 m2
5+kk
Na dotaz
PRODÁNO


Představení nemovitosti

PRODÁNO.

Mimořádná nabídka prodeje luxusního, mezonetového (dvoupodlažního) bytu 5kk (260m2) s unikátní terasou (66,9m2) s neopakovatelnými výhledy na Prahu, s jižní, východní a západní orientací do klidného vnitrobloku. Kupní cena zahrnuje dvě parkovací místa a prostorný sklep. Dvoupodlažní byt je umístěný v 8. a 9.podlaží bytového rezidenčního projektu v srdci Karlína, v atraktivní a vyhledávané ulici Křižíkova. Oblíbená lokalita v širším centru metropole je perfektně dostupná MHD, autem i na kole a nabízí příjemné městské bydlení se všemi službami v blízkosti, v minutové pěší vzdálenosti nástupní stanice metra a tramvaje Křižíkova (100m od domu).

Dispozice dvou bytu 5kk zahrnuje otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na prostornou terasu, 3 ložnice, pracovna, 3 koupelny (1x s vana, sprchový kout, 1x se sprchovým koutem), 3 toalety, šatna, vstupní hala, prostorný sklep. Dvě parkovací místa v suterénu domu. Na mimořádné terase plné zeleně je dřevěná podlaha a travnatá plocha s jezírkem, dále jídelní část s grilem, jezírko a místo pro relaxaci.

Nadstandartní vybavení zahrnuje: velkoformátová hliníková okna s izolačními dvojskly, klimatizace v celém bytě, kompletně zařízená kuchyňská linka, lihový krb, vinotéka na 120 lahví, parní trouba, klasická trouba, dřevěné dubové podlahy, v koupelnách obklady a velkoformátová dlažba, podlahové vytápění, zabezpečovací a kamerový systém napojený na Jablotron. Exteriérové žaluzie na dálkové ovládání. Vytápění zajišťuje centrální kotelna, otopná tělesa v každé místnosti, a je součástí ceny uvedených poplatků.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v žádané lokalitě Karlína.

V docházkové vzdálenosti multifunkční prostor Fórum Karlín, kavárny, restaurace a trendy bistra, malé obchody i supermarkety. K výhodám patří také blízký velký park na vrchu Vítkov.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1065

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

260,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

9. z 9

Sklep:

8,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti