Jilská 451/20, Praha 1

PRONAJATO Pronájem luxusního, vybaveného bytu 3kk, balkon, Praha 1 - Jilská


98 m2
3+kk
50 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO Luxusní, zrenovovaný a kompletně vybavený byt 3kk k okamžitému nastěhování s balkonem orientovaným do klidného vnitrobloku a 2 koupelnami, situovaný ve 2. podlaží luxusní bytové rezidence Jilská II (jilska2.cz) s výtahem, 24h službou online concierge, okázalými vstupními prostorami a mnoha zachovanými původními architektonickými prvky. Exkluzivní lokalita v historickém jádru Prahy s veškerou občanskou vybaveností v okolí, pár minut chůze od Václavského a Staroměstského náměstí a stanic metra Můstek a Národní třída. V dosahu veškeré občanské vybavenosti - kulturního i společenského života. V minutové pěší vzdálenosti nejlepší pražské kavárny a vybrané restaurace.

Dispozice prostorného bytu 3kk tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (vana, toaleta), druhá ložnice s balkonem do vnitrobloku, samostatná koupelna (sprchový kout, toaleta) a vstupní hala s vestavěnými skříněmi a s dostatkem úložných prostor.

Vysoký standard materiálů a provedení, inteligentní ovládání domácnosti Smart Home System, klimatizace, parkety, štuková výzdoba, bezpečnostní vstupní dveře, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, TV, alarm, sklep. Zálohy na společné domovní služby, vodu, vytápění a služby concierge cca 10 000 Kč měsíčně.

Elektřina se hradí zvlášť.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1463

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

98,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 6

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti