Korunní, Praha 2

PRONAJATO - Luxusní penthouse, Rezidence Korunní Dvůr, terasa 60m2, parkovací místa, sklep


177 m2
3+kk
59 000 Kč
poplatky 6900 Kč


Představení nemovitosti

PRONAJATÉ - luxusního penthausu 3+kk (177m2) s unikátní terasou 76m2 s orientací na západ, s neopakovatelnými výhledy na Prahu, situovaného ve 4. patře bytové Rezidence Korunní na Královských Vinohradech. Rezidence Korunní je určena všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.
Atraktivní nezařízený penthouse s 60 m2 terasou v 5. patře moderního rezidenčního komplexu Korunní Dvůr s recepcí, 24h ostrahou a podzemním parkováním v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady. Výhodná lokalita pár minut chůze od nákupního a komerčního centra Palác Flora, s rychlou dostupností do centra (metro, tramvaje).

Spodní úroveň bytu tvoří 40 m2 obývací pokoj s jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a přímým vstupem na terasu s úžasným výhledem na Prahu a přilehlý parčík s dětským hřištěm, ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstupní chodba. V horním patře jsou další dvě ložnice s množstvím vestavěných skříní, další koupelna s vanou a toaletou a technické zázemí.

Klimatizace, velkoplošná francouzská okna, dřevěné podlahy, venkovní rolety na dálkové ovládání, myčka, pračka, sušička, vestavěné úložné prostory, bezpečnostní dveře, videotelefon, satelitní příjem, vstup na bezpečnostní čipovou kartu, sklep, výtah z garáže.
K bytu náleží dvě parkovací stání v suterénu domu, každé za 2000 Kč měsíčně.
Poplatky 6700 Kč měsíčně včetně energií.

Luxusní bydlení v Rezidenci Korunní je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren. Rezidenční projekt Korunní ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou, zatravněné plochy a zelení s lavičkami.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0478

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

177,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

6. z 6

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti