Olgy Havlové 2931/41, Praha 3

REZERVACE - Zcela nový byt 2+kk, 63 m2, balkon, parking, Praha 3-Žižkov


63 m2
2+kk
25 000 Kč
REZERVACE / + poplatky 5.000 Kč vč. elektřiny + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Zcela nový, dosud nebydlený byt 2+kk, o celkové ploše 63 m2, s velkým balkonem 11 m2, umístěný v 7.NP moderní novostavby rezidence "Na Vackově", v rychle se rozvíjející části pražského Žižkova. K bytu přísluší komora na patře a garážové stání v 1.PP domu, obojí rovněž součástí ceny nájmu.

Dispozici bytu tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s vanou. Vstup na prostornou terasu je z obou pokojů.

Byt se pronajímá nevybavený. Kuchyňská linka na míru je aktuálně ve výrobě (vizualizace viz. foto u nabídky), do předání bytu nájemci bude nainstalována. Všechny spotřebiče nové, značky Electrolux - myčka, varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnka, lednice. V předsíni bude na míru zhotovená vestavěná skříň, v koupelně instalované zrcadlo.

V obou pokojích jsou přípojky na počítač. V domě je zaveden optický internet. Okna plastová, 3-vrstvá, osazená elektrickými žaluziemi. Vinylové podlahy a dlažba. Vstupní dveře bezpečnostní.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností. Zastávka autobusu je přímo u domu, odtud 2 zastávky na tramvaj. Další autobusová zastávka 2 min chůze od domu, do 5 min na metro A "Želivského". Autem se dostanete do centra do 10 minut. V přízemí domu je drogerie a potraviny. V protějším domě se nachází bistrotéka s nabídkou kvalitních italských vín a delikates, dále cukrárna a kosmetický salon. Ke sportu a relaxací poslouží rozsáhlý park a zeleň přímo za domem.

Nabídka je určena výhradně pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků.

Nájem 25.000 Kč, zúčtovatelné poplatky včetně elektřiny 5.000 Kč, kauce 30.000 Kč, provize RK 25.000 Kč + DPH.

K nastěhování na přelomu 6 a 7/2024, prohlídky možné po dohodě i dříve.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0583

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

63,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

7. z 8

Sklep:

3,1 m2

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

B


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti