Soukenická 1529/26, Praha 1

Pronájem mezonetového bytu 2+kk, 65 m2, Soukenická ul., Praha 1


65 m2
2+kk
31 900 Kč za měsíc
+ poplatky 3000


Představení nemovitosti

PRONAJATO! Pronájem zařízeného mezonetového bytu 2+kk 65m2 s klimatizací, s exkluzivní polohou v samém centru Prahy 1 v Soukenické ulici v 5. podlaží cihlového domu s výtahem s veškerou občanskou vybaveností v místě, v blízkosti obchodního centra Palladium a Kotva a stanicí metra Náměstí republiky v minutové pěší vzdálenosti.

Dispozici bytu zahrnuje velký otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem a prostornou koupelnu. Z obývacího pokoje vedou točité schody do patra, kde se nachází galerie ze střešním oknem, kterou je možno využívat jako pracovnu, toaleta s umyvadlem a ložnice. V patře se nachází ještě prostor, který je možný využít jako komoru.

V celém bytě je integrovaná klimatizace. Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňkou linku - varná deska, myčka, digestoř a lednici s mrazákem. V obývacím pokoji je sedačka, komoda a televize. Koupelna je vybavena vanou, bidetem a toaletou, k dispozici je pračka. V pracovně v patře se nachází pracovní stůl, vybavení ložnice zahrnuje 3 postele.

Absolutně klidný byt v centru města zajišťuje díky svému umístění v posledním patře domu soukromí. Mimořádná lokalita přímo v centru se všemi službami a občanskou vybaveností nabízí možnosti kulturního i společenského vyžití. MHD spojení je v minutovém dosahu pěší chůze.

Energetická náročnost G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

BBO0032

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

65,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti