Korunní 810/104, Praha 10

PRONAJATO Pronájem bytu 2kk, terasa, parkovací místo, sklep, Korunní Dvůr


52 m2
2+kk
25 000 Kč za měsíc


Představení nemovitosti

PRONAJATO Moderní, zcela nově zrenovovaný, vybavený byt 2kk k pronájmu s balkonem, parkovacím místem a sklepem v ceně nájmu umístěný ve 4. podlaží rezidenčního komplexu Korunní Dvůr s nonstop recepcí, ostrahou a společným upraveným vnitroblokem v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady. Výhodná lokalita přímo u zastávky tramvaje a v pěším dosahu stanice metra Flora.

Rezidence Korunní Dvůr je určena všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také výtečnou lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Dispozici bytu 2kk - prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jídelnou, samostatná ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta, vstupní chodba s dostatkem úložných prostor s prostornými zabudovanými šatními skříněmi.

Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku všemi spotřebiči Whirlpool, jídelní posezení, nábytek, pračka, myčka, vestavěné úložné prostory, osvětlení v celém bytě, bezpečnostní dveře, videotelefon či vstup na čipovou kartu. Vytápění podlahovými konvektory se zdrojem tepla z centrální kotelny v domě. Cena bytu zahrnuje veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci, sklep a parkovací místo.

Moderní bydlení v oblíbené Rezidenci Korunní Dvůr je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren.
Rezidenční projekt Korunní Dvůr ideálně vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí obyvatelů, kteří uvnitř naleznou dvůr s vodní plochou, zatravněné plochy s lavičkami.

Stanice metra Flora v minutové vzdálenosti, stanice tramvaje přímo před domem.

Plocha bytové jednotky je 49 m2, balkon 3 m2.

K dispozici ihned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)

Poplatky ve výši 4.500,- Kč (spotřeba teplé a studené vody, vytápění, security, recepce), 1.000,- Kč poplatky za parkovací stání (úklid, osvětlení apod.).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1628

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

52,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

4. z 6

Sklep:

8,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti