Malešická 2855/2, Praha 3

PRODÁNO. Prodej bytu 1+kk s terasou, parkovací místo, sklep, Central park


55 m2
1+kk
5 950 000 Kč


Představení nemovitosti

PRODÁNO.

Moderní, jihozápadně orientovaný byt 1+kk se slunnou terasou lemující obvod bytu s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy a okolí, s parkovacím místem v suterénu domu, situovaný ve 14. patře atraktivního rezidenčního projektu Central Park s 24-hodinovou recepcí, výtahem a upraveným atriem ve vyhledávané lokalitě Žižkova nedaleko centra Prahy, v blízkosti parku Parukářka. Vynikající dopravní dostupností do centra je zajištěna díky četným tramvajovým spojům přímo před rezidencí a nedalekým stanicím metra Želivského a Flora. V okolí veškerá občanská vybavenost školy, mateřské školy, poliklinika, pošta, obchody a restaurace, divadla, kina a kluby. Pouhých pět minut chůze vám zabere pěší cesta do obchodního centra Palác Flóra.

Interiér slunného bytu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s přímým vstupem na terasu s letním posezením, kuchyňský kout, jídelní prostor. Dominantním prvkem bytu je jihozápadně orientovaná slunná terasa s posezením po obvodě bytu s krásnými výhledy. Dále plně vybavený kuchyňský kout se zabudovanými spotřebiči, koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť, vstupní chodba.

Vybavení bytu zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku v bílém designu všemi spotřebiči, dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba v koupelně a na toaletě, bezpečnostní vstupní dveře, úložné prostory, pračka, sušička, myčka, videotelefon, alarm.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této žádané lokalitě Prahy, na rozhraní Prahy a Žižkova.

Kupní cena zahrnuje parkovací stání v suterénu domu, sklep a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1041

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

55,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

14. z 16

Sklep:

5,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti