Na Maninách 1092/20, Praha 7

REZERVACE - Byt 2+kk, 55m2, balkon, parking, Na Maninách, Praha 7-Holešovice


55 m2
2+kk
22 000 Kč za měsíc
REZERVACE / + 2.000 Kč garážové stání + 4.300 Kč zúčtovatelné poplatky + elektřina + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

REZERVACE - Moderní zařízený byt 2+kk o ploše 55 m2, se dvěma balkony, umístěný ve 3. podlaží projektu Avenium AiResidence, s výtahem a s krásnou vnitřní udržovanou zahradou o ploše 1.000 m2, v oblíbené lokalitě Prahy 7, kousek od Vltavy, zastávky tramvaje a vyhlášené Holešovické tržnice. S bytem se pronajímá garážové parkovací stání v suterénu domu.

Dispozici bytu tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Z obou pokojů je vstup na balkon. Za okny směřujícími na západ, do ulice, jsou vzrostlé stromy.

Kuchyně je vybavena všemi spotřebiči - myčka, sklokeramická deska, trouba, digestoř, lednice, mrazák. Dále je zde jídelní stůl se židlemi. V obývacím pokoji je kožená sedačka, dřevěný konferenční stůl, a TV sestava. V ložnici je manželská postel, pracovní místo a šatní skříně. Koupelna má sprchu, k dispozici je i pračka. Podlahy jsou laminátové, dřevěná eurookna. V domě je vysokorychlostní optický internet.

Komplex je koncipován ve dvou bytových domech, které jsou propojeny pasáží. V přízemí jsou kancelářské a obchodní prostory. Vstup a vjezd do domu jsou na čip, objekt je hlídaný bezpečnostními kamerami.

Jedinečná atraktivní lokalita pražských Holešovic. Na jedné straně klid, soukromí, blízkost řeky, příroda. Na straně druhé ruch města s pracovními příležitostmi, obchody, kavárnami a mnoha možnostmi kulturního i sportovního vyžití. Zastávka tramvaje 2 minuty pěšky, odtud jen 4 minuty na metro C "Nádraží Holešovice" a metro B "Palmovka".

Určeno výhradně pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků! Kauce 36.000 Kč. Elektřina s přepisem na nájemce. Garážové parkovací stání 2.000 Kč. K dispozici ihned.

Energetická náročnost budovy: C


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0560

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

55,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 8

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

C


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti