Krkonošská 1477/15, Praha 2

Krkonošská 15, byty/kanceláře k pronájmu, Vinohrady

PRONAJATO Pronájem nového bytu 2+KK Vinohrady u Riegrových sadů


52 m2
2+kk
24 000 Kč
Poplatky 1.400,- za osobu


Představení nemovitosti

PRONAJATO Pronájem nového, kompletně zrekonstruovaného bytu 2+kk o rozloze 52m² ve 3. patře nádherného pozdně secesního domu v klidné ulici přímo sousedící s Riegrovými sady na pražských Vinohradech.

Byt disponuje velkou obytnou místností s novou plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice, trouba, varná deska, digestoř, myčka), ložnicí s oknem do klidného vnitrobloku, prostornou chodbou s úložným prostorem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, komorou. V místnostech jsou nové dřevěné parkety, možnost dovybavit pračkou.

Park Riegrovy sady se svými unikátními panoramatickými výhledy na město, zahradními restauracemi a bary, sportovišti, dětskými hřišti patří mezi nejvyhledávanější lokality v Praze.

Prestižní prostředí pražských Vinohrad nabízí výborné spojení MHD do centra metropole, široké spektrum stylových kaváren, restaurací a kulturního vyžití, divadlo Na Vinohradech, velký výběr školek a škol, v pěší vzdálenosti je také populární tradiční bio trh na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. Odměna RK ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH Poplatky 1.400,- na osobu, energie (elektřina a plyn) se převádí na nájemce.

Energetická náročnost budovy: G (PENB není k dispozici)


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

OSK0075

Stav objektu:

dobrý

Užitná plocha:

52,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti