Korunní, Praha 2

PRONAJATO Pronájem vybaveného bytu 2+kk (85 m2), 2 terasy, parkovací místo, Korunní Dvůr, Praha-Vinohrady


24 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Pronájem vybaveného prostorného bytu 2+kk (87 m2) s dvěma balkony a parkovacím místem, situovaného ve 4. patře atraktivního bytového komplexu Rezidence Korunní Dvůr na Královských Vinohradech k okamžitému nastěhovaní s možností využití sídla firmy, společnosti.

Rezidence Korunní Dvůr je určena všem zájemcům o bydlení v Praze, kteří hledají moderně řešený a luxusní byt v samém centru Prahy, na Vinohradech. Luxusní charakter rezidence není dán jen její architektonickou kvalitou, provedením a výbavou, ale také lokalitou, která je svým klidem a intimitou v bezprostřední blízkosti centra města unikátem.

Společenská zóna bytu je tvořena otevřeným prostorem obývacího pokoje s kuchyní, jídelním prostorem a přímým vstupem na terasu, dále ložnice s balkonem, prostorná koupelna s vanou a toaletou. Zbytek dispozice zahrnuje vstupní chodbu se zabudovanými šatními skříněmi.

Moderní byt je plně vybaven, připraven k okamžitému nastěhování. Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, vlastní plynový kotel, pračku, koupelnový nábytek s vanou, mozaikovou dlažbu a obklady v koupelně, plně vybavenou kuchyň v bílém designu se všemi spotřebiči, jídelní kout pro 6 osob, rozkládací pohovku, TV stolek, TV, dostatek úložných prostor v ložnici - vestavěné šatní skříně, velká postel. Osvětlení a klimatizace v celém bytě, bezpečnostní dveře, alarm.

Cena nájmu zahrnuje veškeré kompletní vybavení bytu uvedené na fotografiích a prostorný sklep.
Součástí ceny nájmu je parkovací místo v garážích v suterénu domu, velký sklep.

Luxusní bydlení v Rezidenci Korunní Dvůr je spojení vysokých nároků na bydlení v luxusním privátním prostředí rezidence s recepcí s bezprostřední vzdáleností od centra metropole, v těsné blízkosti MHD, od nástupní stanice metra Flora, nákupních možností a mnoha restaurací a kaváren.

Nemovitost nabízí flexibilní využití - zázemí firmy v kombinaci s vlastním bydlením.
Stanice Metra Flora v minutové vzdálenosti, stanice tramvaje přímo před domem.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)

V současné situaci nabízíme běžné prohlídky s rouškou a rovněž zajišťujeme videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0856

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

87,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

4. z 6

Sklep:

6,0 m2

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti