Ke Krásné Stráni 165, Vonoklasy

Prodej pozemku (1109m2) s platným stavebním povolením, Volnoklasy


14 990 000 Kč
K jednání


Představení nemovitosti

Prodej slunného pozemku o rozloze 1109 m2 s platným stavebním povolením a s kompletními inženýrskými sítěmi je zasazen do tradiční vilové zástavby (místní zdroj vody, elektřina, plynovod, kanalizace).

Na pozemku je dle stavebního povolení možné vybudovat nadčasovou, pasivní (nízkoenergetickou) rodinnou vilu, jejíž kompletní prováděcí projekt je již vyhotovený v mimořádně krásné lokalitě v Přírodní památka “Krásná stráň” přímo v obci Vonoklasy, v chráněné krajinné oblasti “Český kras” i na Svatojakubské cestě. Rafinované propojení exteriérového, interiérového a zahradního designu vytváří výjimečný koncept příjemného bydlení v CHKO v krátkém dojezdu do Prahy.

Lokalita, unikátní svou vegetací, plnou chráněných druhů rostlin a živočichů, vybízí k řadě volnočasových aktivit – procházkám, běhání, cyklistice, houbaření nebo ranní józe v organické zahradě vily. Golfová hřiště Karlštejn a Albatross jsou vzdálena jen několik kilometrů, stejně jako dostihová závodiště ve Velké Chuchli. Místní ekologické farmářství přispívá ke zdravé kultuře obce. V okolí je množství zeleně, kompletní občanská vybavenost a zastávky MHD. Pozemek s kompletními inženýrskými sítěmi je zasazen do tradiční vilové zástavby.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1851

Plocha pozemku:

1 109,0 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.