Lhota 1

PRONAJATO Prodej penzionu (2872m2),pozemek (7964m2), bazén, stáje, Křivoklátsko


Na dotaz
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO
Prodej penzionu s možností flexibilního využití s užitnou plochou 2872m2 na rozlehlém pozemku(7964m2) postaveného ve stylu venkovského statku na místě bývalé zemědělské usedlosti v mimořádně malebné krajině křivoklátských lesů nedaleko zámku Lány. Krásná a vyhledávaná lokalita pro pěší výlety a cykloturistiku nedaleko Prahy, 30minut autem.

Rozsáhlá nemovitost disponuje 4 budovami. Dvě dvoupodlažní budovy slouží k ubytování, je zde celkem 20 stylově zrekonstruovaných pokojů s klimatizací ( 3-6lůžkové), bezbariérové pokoje s ubytovací kapacitou pro cca 68-70 lidí. Nový zrekonstruovaný vinný sklep ve sklepních prostorech. Velká stylová restaurace s otevřeným krbem, s klenbami s původním cihlovým zdivem, vybavenou kuchyní, technickým zázemím a sklady, v uvedené budově se nacházejí dva zrekonstruované byty 2kk, 3kk s klimatizací včetně nového sociálního zařízení. Součástí penzionu je další budova pro ustájení koní (stáje)rozdělená do tří sektorů, technické zázemí pro stáje, dále jsou zde další tři byty 1kk, 2kk, 5kk z K dispozici velká, prostorná půda. Kamerový systém v celém objektu.

Nedílnou součástí objektu je stylové nádvoří s budovou se vstupní recepcí s krbem a společenským místem pro posezení. Bazén se slanou vodou o rozměrech 15 x 10 x 1,5 m, a brouzdaliště s vodou chlorovanou o rozměrech 2x 4m postupně se svažující do hloubky 80 cm. Parkování pro 15 až 20 automobilů.

Vytápění zajišťují tepelná čerpadla Toschiba, plynové kotle, elektrické bojlery na teplou vodu, všechny pokoje a byty jsou vytápěny čerpadlem vzduch - vzduch. Objekt je napojen na kanalizaci, vodovod.

Multifunkční penzion s veškerým zázemím a danými možnostmi nabízí zcela mimořádné flexibilní využití k rekreačním účelům, pořádání svateb, firemních akcí, školící centrum, případně i jako domov pro aktivní seniory (přilehlá příroda, venkovní bazén, meditační louka, venkovní i vnitřní prostory pro grilování a společenské akce, organizování přednášek, plně vybavená kuchyně), nebo sezonní bydlení pro rodiny toužící prožít aktivní léto (cykloturistika, výlety, pobyt v přírodě).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1372

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

2 872,0 m2

Budova:

cihlová

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti