Jihovýchodní III 738/1, Praha 4

Prvorepubliková vila 5+kk, 170 m2, terasa, zahrada, garáž, Praha 4


80 000 Kč
+ 4.000 záloha na služby + elektřina a plyn + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

Kompletně zrekonstruovaná prvorepubliková vila 5+kk, s balkonem, střešní terasou, garáží a zahradou, v klidné vilové zástavbě pražského Spořilova, u Roztylského náměstí a kostela sv. Anežky České.

U třípodlažní cihlové stavby byla právě dokončena celková rekonstrukce - nová fasáda se zateplením, střecha, rozvody, podlahy, okna, technologie. Vila se pronajímá nezařízená. Je vhodná pro rodinné bydlení nebo také jako kanceláře.

V přízemí se nachází vstupní hala, šatna / sklad, kuchyně, obývací pokoj a toaleta. Ve druhém podlaží jsou 3 místnosti (jedna s balkonem) a koupelna s vanou, sprchou a wc. Ve třetím podlaží je pracovna se vstupem na střešní terasu. Ve sklepě je technologické zázemí - plynový kotel, zásobník na teplou vodu, centrální vysavač, přípojka na telefon i internet a datový server. Garáž s vraty na dálkové ovládání je určena pro 1 automobil, uvnitř je k dispozici zásuvka pro elektronabíjení. Další parkovací stání je na pozemku.

Ve všech místnostech jsou datové rozvody, nainstalované jsou bezpečnostní kamery i alarm, s možností napojení na pult centrální ochrany. Podlahy jsou z kamenného koberce piedro a z vinylu, v horních místnostech jsou položené koberce. Okna plastová, třívrstvá.

Lokalita s velmi rychlým napojením na Městský okruh i pražskou magistrálu. Nedaleko vily jsou 2 zastávky autobusu, odtud 8 min na metro C Kačerov nebo Chodov. V pěším dosahu je MŠ, ZŠ, poliklinika, potraviny, restaurace. Na přilehlém náměstí se o víkendu konají farmářské trhy.

Nájem 80.000 Kč, poplatky za služby 4.000 Kč, elektřina a plyn s přepisem na nájemce. Kauce 2 nájmy, provize RK 1 nájem + DPH.

Dům 148,6 m2, garáž 21,8 m2, střešní terasa 40 m2, balkon 4 m2, zahrada 245 m2.

PENB - G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0573

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

170,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková

DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti