Polská, Praha 2

Prodej bytu 4+kk (125 m2) v Praze 2 - Vinohrady


125 m2
4+kk
39 821 000 Kč


Představení nemovitosti

Prodej bytu 4+kk (125 m2) se dvěma balkony, sklepem a garáží, v unikátní lokalitě na Praze 2 Vinohradech, hned u Riegrových sadů.

Dispozici bytu tvoří vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, 2 koupelny, samostatná toaleta, komora a 2 balkony.

Tento kompletně zrekonstruovaný dům s vysokým standardem bydlení nabídne dále relaxační zónu se zahradou ve vnitrobloku, recepci v domě, mycí zařízení pro vaše kola i mazlíčky, nadstandardní zděné sklepy, centrální klimatizaci, garážová stání. Plánované dokončení 2025.

K dispozici je katalog vysoce kvalitních standardů, ze kterých lze vybírat dřevěné podlahy, interiérové dvoukřídlé nebo klasické dveře - prosklené nebo plné, osvětlení, koncové elektro prvky, klimatizace, radiátory, topné žebříky, sanitární vybavení, keramické obklady a dlažby.

Unikátní dům z roku 1912 prochází právě rozsáhlou rekonstrukcí, která respektuje a obnovuje veškeré původní řemeslné prvky, zároveň je kombinuje se současným designem interiérů podle nejnovějších standardů. Tato proměna umožní budoucím majitelům zažít moderní bydlení s přímým spojením s historií z přelomu 19. a 20. století v jedné z nejpůvabnějších pražských čtvrtí.

Prestižní a žádaná lokalita vyniká upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od populárních Riegrových sadů, parku Grébovka i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0035

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

125,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 6

Sklep:

4,7 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Věra Pekárková

DALŠÍ NEMOVITOSTI MAKLÉŘE


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti