Polská, Praha 2

Pronájem vybaveného bytu 3kk, Praha Vinohrady, balkon, sklep


117 m2
3+kk
50 000 Kč


Představení nemovitosti

Zcela nový slunný byt 3kk s balkonem po kompletní rekonstrukci ve druhém nadzemním podlaží se zachovanými původními prvky v Praze na Vinohradech, který je jedinečnou ukázkou nejvyšší úrovně stavitelství počátku 20. století. Měšťanský nájemní dům z roku 1909 se svým architektonickým stylem, který se řadí do pozdního období historizujících slohů, prošel velmi zdařilou rekonstrukcí s důrazem na zachování původních prvků domu a zároveň jednotlivých bytových jednotek.
Uliční průčelí, obrácené do Riegrových sadů, je složitě členěno balkony, arkýři, trojosou arkádou a centrálním štítem. Precizní propracovanost fasády koresponduje s vysokou úrovní řešení vnitřních bytových i společných prostor, na které tehdejší bytová kultura kladla velké nároky.

Klidnou a nerušenou polohu domu zaručuje jednosměrná Polská ulice lemovaná zelení přilehlých Riegrových sadů pouhých pár minut chůze na Václavské náměstí s rychlým přístupem ke všem třem trasám pražského metra.

Interiér bytu tvoří vstupní hala, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vybavenou kuchyní v bílém designu a jídelním prostorem orientovaným do zeleně Riegrových sadů, dále 2 ložnice s orientací do upraveného, klidného vnitrobloku, koupelna se sprchovým koutem a vanou, toaleta, prostorná šatna, komora, plynové vytápění, nový výtah, sklep.

Kompletní vybavení zahrnuje původní repasované parketové podlahy, původní renovovaná špaletová okna, původní repasované dvoukřídlé dveře a zárubně, vybavenou kuchyňskou linku v bílém designu, pračku, šatní skříně, jídelní stůl, nové postele a matrace, osvětlení v celém bytě, křesla, lampy, prostornou šatnu se zabudovanými skříněmi zhotovenými na míru.

Prestižní a žádaná lokalita vyniká výbornou dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 4 minuty pěší chůzí k metru stanice Jiřího z Poděbrad) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od parku Grébovka, populárních Riegrových sadů i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií.

Možnost parkovacího místa pro rezidenty před domem nebo v blízkém okolí.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)



ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA0528

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

117,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

2. z 6

Sklep:

3,1 m2

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti