Korunní 810/104, Praha 10

PRONAJATO! Pronájem vybaveného mezonetu 3kk 140m2 jako reprezentativího sídla společnosti, firmy, 2 parkovací místa, Korunní Dvůr, Vinohrady


29 000 Kč
PRONAJATO


Představení nemovitosti

PRONAJATO!!! Pronájem prostorného mezonetového bytu 3kk 140m2 jako reprezentativní sídlo firmy, společnosti s dvěma parkovacími místy, sklepem, situovaného ve 3. patře komplexu Rezidence Korunní Dvůr na Královských Vinohradech s recepcí (24hod), ostrahou. Rezidence Korunní Dvůr je určena všem, kteří hledají moderně řešený a luxusní apartment v samém centru Prahy. V areálu se nachází 24/7 recepce, možnost předávání zásilek a dokumentů, bezpečnostní služba, podzemní garáže, fitness centrum, centrální dvůr s parkovou úpravou, restauraace, kavárna. Rezidence stojí v klidné lokalitě s velmi rychlým spojením do centra, pouhých pár minut chůze od nákupního centra a stanice metra Flora, stanice tramvaje přímo před domem.

Dispozici tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelním prostorem a výstupem po schodišti do prvního podlaží, zde se nachází galerie a posezením, dvěma pokoji s en suite koupelnou a toaletou. Zbytek dispozice zahrnuje vstupní halu se šatnou a zabudovanými prostornými šatními skříněmi, chodbou zajištující přímý vstup do obývací části z chodby, další samostatná toaleta v přízemí.

Nadstandardní vybavení zahrnuje klimatizaci v celém bytě, kompletně vybavenou kuchyňskou linku s myčkou v bílém designu, jídelní stůl se židlemi pro šest osob, nová pračka, sušička AMG, dřevěné podlahy, vlastní plynový kotel, koupelnový nábytek s vanou, mozaiková dlažba a obklady v koupelně a na toaletě, rozkládací pohovku s designovými křesílky v hnědém odstínu, stolek, nové postele včetně nových matrací. Designové osvětlení v celém bytě, alarm.

Uvedená cena nájmu zahrnuje veškeré kompletní vybavení uvedené na fotografiích, dvě parkovací místa v garáži v suterénu domu, prostorný sklep. Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Energetická náročnost B


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1100

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

140,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

smíšená

Podlaží:

4. z 4

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti