Na Hřebenkách 3340/122, Praha 5

Prodej penthaus 5kk (388,33m2), střešní terasa, balkony, 3 parkovací místa, Praha 5 - Hřebenky


388 m2
5+1
Na dotaz
k jednání


Představení nemovitosti

Zcela nový, luxusní penthause (243,2m2 + terasa 119m2 + 26,33 balkon) s fascinujícími výhledy do přilehlé zeleně a panorama Prahy se třemi parkovacímí místy v kupní ceně, s ohromující velkorysou střešní terasou a interiérem, který navrhl italský architekt Giovanni Sacchi, se nachází v nejvyšším, v 7.podlaží architektonicky zdařilého nízkoenergetického (B) bytového domu s recepcí v mimořádně atraktivní a klidné rezidenční čtvrti Na Hřebenkách v Praze 5 v dosah veškeré občanské vybavenosti.

Dispozici penthause tvoří velkorysý koncept obývací pokoje s otevřenou kuchyní, jídelnou, vstupem na velký balkon a schodištěm na střešní terasu, hlavní ložnice se šatnou, en-suite koupelnou a vlastním balkonem, další 2 ložnice s vlastními koupelnami, další samostatná toaleta pro hosty zvlášť a technická místnost s přípojkou na pračku a sušičku. Unikátní 120metrová privátní střešní terasa s možností umístění jacuzzi a letní kuchyně (je zde napojení vody a elektřiny pro zónu BBQ, jacuzzi a pergola). Terasu je před finálním dokončením a možno dokončit dle individuálních představ nových rezidentů.

K vysokému standardu vybavení patří vysoce výkonná klimatizace s 2 chladícími systémy, dřevěné podlahy dub rustik, hliníková okna a balkonové dveře s termoizolačními trojskly, interiérové dveře Eclisse – Syntesis Line s efektem „neviditelných dveří“, bezpečnostní protipožární vstupní dveře, sanita Villeroy & Boch, Grohe a Kaldewei, systém inteligentní domácnosti LUTRON (regulace chlazení, vytápění, světla, žaluzie s možností přidání dalších modulů) a kuchyňská linka od Lachman Interier Design včetně všech spotřebičů. V celém bytě teplovodní podlahové vytápění s dálkovou regulací pro každou místnost, v koupelnách radiátory a elektrické podlahové topení (využitelné mimo topnou sezónu). Povrch terasy z dřevoplastových WPC profilů s dlouhou životností.

Cena zahrnuje 3 prostorná garážová stání suterénu domu. K dispozici místnost pro uložení kol a dětských kočárků.

Oblast Na Hřebenkách patří mezi nejžádanější rezidenční lokality v Praze jak pro svůj klid díky minimálnímu dopravnímu vytížení, tak pro rychlý dosah samého centra Prahy s veškerými službami. Za zmínku stojí rychlý dojezd k několika prestižním mezinárodním školám v Praze 6 nebo široká možnost volnočasových aktivit například v parku Ladronka a na Petříně. Lokalita dále umožňuje snadný výjezd směrem na letiště Václava Havla, Pražský okruh, dálnici D5 či D6.

Interiér 243,2 m2, střešní terasa 119, balkon 26,33 m2


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

HMA1735

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

388,3 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

skeletová

Podlaží:

7. z 7

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti