Na Bučance 1065/7, Praha 4

Pronájem 4+kk (104,1 m2) s terasou na Praze 4


104 m2
4+kk
45 000 Kč


Představení nemovitosti

Pronájem moderního, nezařízeného bytu 4+kk (104,1 m2) s terasou o výměře 19,7 m2, situovaného v 1. patře budovy s výtahem v rezidenčním projektu Bučanka s uklidňujícím výhledem do parku Na Bělce, v ulici Na Bučance na Praze 4 - Nusle.

Dispozici jednopodlažního bytu tvoří vstupní hala, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, hlavní ložnice s průchozí koupelnou (s vanou, umyvadlem a toaletou), druhá ložnice s přístupem do průchozí koupelny, třetí ložnice/pracovna, samostatná toaleta/prádelna. Značnou výhodou bytu je rozlehlá terasa s možností posezení s výhledem na Pražský hrad. Další vybavení bytu: kuchyňská linka včetně lednice s mrazákem, sklokeramické varné desky, elektrické trouby, myčky; pračka, sušička, příprava pro vysokorychlostní internet, bezpečnostní dveře, alarm, dřevěné podlahy a dlažba. V ceně nájmu je zahrnut 1 sklep a 2 parkovací stání.

Nemovitost má dobrou dopravní dostupnost, stanice metra C - Vyšehrad se nachází pouhých 280 metrů od nemovitosti, na zastávku tramvaje Ostrčilovo náměstí dojdete pěšky za 7 minut. Na dálniční okruh autem najedete za krátkých 5 minut. K národní kulturní památce Vyšehrad dojdete od rezidence Bučanka procházkou skrz Lumírovy a Karlachovy sady za 17 minut.

Nájemné činí 45.000,- Kč/měsíc plus poplatky 11.200,- Kč (2.500,- za plyn, 2.900,- za elektřinu, 1.600,- za vodné a stočné) plus 4.200,- za ostatní související výdaje - elektřina ve společných prostorách, odpad, wifi, úklid, revize atd.) Požadovaná jistota činí 2 měsíční nájmy. Minimální délka pronájmu je 1 rok s preferencí delší nájemní smlouvy. Ubytování formou Airbnb není možné realizovat.

Realitní kancelář nemá k dispozici energetický štítek, proto uvádíme podle vyhlášky 78/2013 Sb. třídu energetické náročnosti budovy G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

VPE0021

Stav objektu:

novostavba

Užitná plocha:

104,1 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

1.

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti